Nea Radio

Spennende mat og musikkprosjekt

Fjøsakademiet Foto: Privat

Røros Delikatesser og Fjøsakademiet byr på musikk og matglede.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Vintervollens musikk og matglede er et samarbeidsprosjekt mellom Fjøsakademiet og Røros Delikatesser as.

Dette er et nytt tilbud der de to aktørene samarbeider om det de kan best, nemlig å arrangere lytteverdige konserter og lage mat som overrasker og gleder.

– Vi ønsker å gi det lille ekstra. Mat og musikk begge spiller en viktig rolle i livet til folk flest. Derfor, å kombinere disse er spennende og gir dobbel glede. Fra et langt liv som utøvende musiker selv, har jeg et stort nettverk innenfor musikk og teater. Det er nettopp fra denne gruppen jeg plukker artister. For meg er det viktig at musikken via sitt innhold og kvalitet tilfredsstiller et forventningsfullt publikum, sier daglig leder i Fjøsakademiet Lindsay Winfield-Chislett.

– Vår oppgave blir å sette sammen et måltid som som gir et svar på musikkvalget. Vi bruker lokale råvarer og mikser dette med råvarer som samsvarer med musikkens opprinnelse, såkalt crossover kitchen. Vår matdel skal være en betydelig del av opplevelsen og gi publikum et innblikk i hvordan man kan sette opp forskjellige råvarer til et svært smakelig måltid, sier daglig leder Elin VIken på Røros Delikatesser

Første konsert er allerede en lunsjkonsert den 7. oktober med Trio Luna, et fargerikt ensemble fra Trondheim symfoniorkester bestående av fløyte, bratsj og harpe. De skal spille musikk fra USA, Norge, Frankrike og Mexico.

Maten vil denne gang være et luksussandwich med aner fra Mexico som til alt overmål er penslet med Sør-Amerikansk kaffe!

Musikk og matgleder vil fortløpende komme med nye konserter og matopplevelser utover høsten og vinteren. Begge daglige ledere håper at dette bli et konsept som setter seg fast i folks bevissthet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...