Nea Radio

Snart julemarked på Røros

Spark-inn og filmpremiere

Foto: Netflix

Det skjer mye på åpninga av årets julemarked i Bergstaden.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

TV-serien "Hjem til jul", som er produsert for Netflix og som ble spilt inn på Røros i mars, og snart premiereklar.

Dette skjer på åpningsdagen av julemarkedet på Røros – 5. desember kl. 16.30.

– Det er noe magisk med Røros sentrum rundt juletider. Uansett hvor du snur og vender deg kan du se glitrende julelys, små rødnisser og blånisser, og hvit snø som ligger varmende og beskyttende rundt husene i Bergstaden, skriver Destinasjon Røros i en pressemelding.

Da det ble bestemt at Netflix skulle bruke Røros i sin nye serie Hjem til jul, skulle det ikke mye til før gatene ble like julestemt i mars som i desember.

– Vi gleder oss til å se resultatet når serien slippes den 5. desember, heter det videre i pressemeldingen.

Spark-inn i parken

I forbindelse med åpninga av julemarkedet og filmpremieren oppfordres publikum å bli med på "spark-inn" på Nilsenhjørnet der de to første episodene av Hjem til jul vil bli vist.

Her blir det laget snø-amfi og det loves høy julestemning og lav glam-faktor under filmfremvisningen.

Seks episoder

Hjem til jul er en serie på seks halvtimelange episoder med Ida Elise Broch i hovedrollen som Johanne. Det er en romantisk dramakomedie hvor hovedpersonen står mellom sine egne ambisjoner for livet og de sosiale forventningene til partner og barn.

Johanne gir seg selv 24 dager på å finne en kjæreste som hun kan ta med seg hjem til jul.

Serien har premiere på Netflix 5. desember.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...