Nea Radio

Nea Radio

Sparebank 1 SMN forlenger samarbeidsavtalen med Amund Kokkvoll

Amund Kokkvoll (til venstre) og banksjef i Sparebank 1 SMN Røros og Holtålen, Eivind Langseth. Foto: Privat

Gjør at han kan satse for fullt på hundekjøring framover.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sparebank 1 SMN skriver i en pressemelding at de har siden 2012 vært en av hovedsamarbeidspartnerne til Amund. Hans seriøse og målbevisste satsing mot å nå sine mål er noe som banken ønsker å støtte opp om.

– Der det er vilje, gir vi muligheter. Den reisen og sportslige utviklingen Amund har hatt fra han fikk TÆL-stipendet i 2012 og fram til i dag vil vi videreføre med økonomisk bistand til Amund, sier banksjef Eivind Langseth i Sparebank 1 SMN.

Amund Kokkvoll satser friskt mot målet om å bli en av verdens beste hundekjørere til tross for at siste sesong ikke ble som ønsket.

– Det å bryte Femundløpet var en gedigen nedtur for meg, men hundenes helse kommer alltid i første rekke. Valget med å bryte Femundløpet på grunn av sykdom i spannet var ikke vanskelig å ta. Det å ha solide samarbeidspartnere med på laget gjør at jeg kan satse på heltid med sporten jeg elsker aller mest, sier Kokkvoll.

– Avtalene jeg har med banken og en rekke andre sponsorer bidrar til at jeg slipper å bekymre meg økonomisk og kan ha noe annet enn nudler og selvplukket blåbær og tyttebær på spisebordet hver dag, sier Amund Kokkvoll.

Han har i dag etablert sin kennel på Rena der han ligger i trening fram mot sesongen. Han blir å finne på startstreken i det lengste Femundløpet, Finnmarksløpet og andre mindre løp i i vinter.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...