Nea Radio

Søte 70-tallet

70-TALLET: Kor Magnons fantastiske Bee Gees, fra venstre Merete Lien, Lars Lien og Marthe Rønning Græsli. Foto: Andreas Reitan

Kor Magnon i Tydal med ny 70-talls-suksess på 705 Senteret.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2018 kl 16:13

Ikke så dumt å flytte "70-tallsbonanzaen" fra Kulturhuset til 705 Senteret! Mindre lokale, mer intimt og fullt hus.

Da ble det også lettere å få nærkontakt med et positivt og lyttende publikum, noe som førte til mer "spilleglede" og utfoldelse fra det lille koret i Tydal.

Under ledelse av sin utrolig dyktige dirigent Lindsay Winfield-Chislett hadde koret gitt seg i kast med 70-tallsmusikken, med spennvidde fra Queens Bohemian Rapsody, via Beatles, Stones, svensktoppar og Øystein Sunde til avslutningsnummeret med ABBAs Super Trouper.

KOR MAGNON med ny 70-talls-suksess på 705 Senteret i Tydal. Foto: Hilde Kirkvold

Tøff gjeng! I 70-tallsklær, og med evne til å by på seg sjøl. Og med Svein Hilmo som guest star!

Samt med Lars Lien som kapellmester. Gullgutt i gulldress. Heldige Tydal! Ingen som Lars!

Turne?
Eller blir det "bare" julekonsert neste?

Kor Magnon trenger forresten flere sangere i alle aldre og kjønn.

KOR MAGNON: Her med Tore Lunden som solist i en herlig utgave av Kenny Rogers, Benny Borg og Elvis. Foto: Andreas Reitan

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...