Nea Radio

Blink:

Sondre Stokke forlenger

FORLENGER: Sondre Stokke forlenger med Stjørdals-Blink. Her sammen med sportslig ansvarlig for A-laget, Håvard Fuglem. Foto: Knut Erling Jegersen

Tilretteleggeren, driblefanten og målscoreren Sondre Hopmark Stokke (27) er med videre i Stjørdals-Blink Fotball. Skatvalingen er klar for den spennende 2020-OBOSsesongen i rødt og sort.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fredag ble kontraktsforlengelsen gjort unna. Sondre Hopmark Stokke er nå Blink-spiller ut 2021-sesongen. Mannen med solid scoringsteft har vært svært sentral i Blinks offensive spill alle sesongene han har spilt i klubben.

Storscoreren har så langt 108 mål på 164 kamper for Stjørdals-Blink. 15 av disse kom i fjorårssesongen.

- Det blir veldig spennende endelig å få prøvd seg mot enda bedre lag i OBOS-ligaen. Vi har jobba sammen i en rekke sesonger mange av oss, flere år i 3.divisjon, så opp i 2.divisjon, ned i 3.divisjon igjen, opp til 2.divisjon og så nå opp i 1.divisjon, sier Sondre Stokke.

-2019 ble en god sesong både for meg og laget. Vi spilte god, offensiv fotball og scora masse mål. Nå må vi bruke vinteren godt med matching mot kvasse lag. Først og fremst må vi gå for å overleve. Ikke mange av oss har spilt på dette nivået tidligere. Det er positivt og viktig at de lokale guttene som har vært med lenge fortsatt er med. Flere har tatt store steg, og det har vi gjort sammen.

- For meg begynte det kanskje også å bli på tide å prøve meg på et høyere nivå. Nå får jeg gjort det sammen med eget lag og gode kompiser, sier Stokke.

Sondre Stokke gleder seg til 1.divisjonsspill. Foto: Knut Erling Jegersen

Sportslig ansvarlig A-lag i Stjørdals-Blink Fotball, Håvard Fuglem , synes det er ekstra artig å signere lokale spillere.

- Sondre har vært med oss siden 2010 med unntak av et par år i Strindheim. Han har tatt steg for steg og blitt en meget god spiller. Han har alltid vært målscorer. Det styrker vår profil at Sondre er med. Dette er ekstra moro å rykke opp med egne, lokale spillere. Nå får altså han og de andre guttene muligheten til spill i OBOS-ligaen i egen klubb.

Fuglem mener laget er godt i rute nå.

- De aller fleste er resignert. Samtidig jobber vi med noen eksterne forsterkninger. Innen utgangen av januar bør vi være i mål. Jeg er positiv, smiler Håvard Fuglem.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...