Nea Radio

Sommerpatruljen besøkte Haltdalen Sparebank

NYÅPNING: Banksjef Berit Aune (til venstre) og assisterende banksjef Kristin Fredheim, ønsker velkommen til nyoppussede lokaler. Foto: Per Magne Moan

Banken har pusset opp lokalene sine og fredag var det "nyåpning".

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er 34 år siden Haltdalen Sparebank flyttet inn i sine lokaler og da var det på tide med en liten opp-shining. Det mener i alle fall bankens ansatte, som denne våren har måttet tåle litt hamring og banking og håndverkere i full sving, innimellom tømming av sparegriser og finansrådgiving.

Fredag ønsket banken velkommen til de nyoppussede lokalene og folk strømmet til for å se hvor fint det hadde blitt.

Banksjef Berit Aune sier alt av vegger og tak nå er nymalt og hun mener dette er et viktig grep med tanke på arbeidsmiljøet.

– Dagen i dag har vært helt fantastisk. Det har vært "kjåke" fullt fra vi åpnet og jeg tror 100 personer har vært innom, sier en meget godt fornøyd banksjef.

Artikkelen fortsetter lenger ned på siden

Kristin Fredheim( til venstre) og Berit Aune fra Haltdalen Sparebank Foto: Per Magne Moan

Nea Radio er så smått i gang med sin Sommerpatrulje, og var innom banken i Haltdalen fredag ettermiddag. Der fikk vi en prat med banksjef Berit Aune og assisterende banksjef Kristin Fredheim:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...