ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Sommerhjerta

Ny sommersang fra Eirin Folde.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.07.2020 kl 20:18

ANNONSE
Annonse

Sammen med Ken-Thomas Johansen, så har Eirin Folde, som opprinnelig kommer fra Hessdalen, spilt inn en splitter ny sommersang.

– "Sommerhjerta" handler om sommeren både i Trøndelag og i Nord-Norge, sier Eirin til Nea Radio. Hun har selv bodd flere år i Finnmark, og sier at også låten er spilt inn på både nord-norsk og trøndersk dialekt.

Earthshine

Hun er kanskje mest kjent for Earthshine, et musikkprosjekt hun har med samboer Frank J. Larssen. Men "Sommerhjerta" er musikalsk sidesprang sammen med Ken-Thomas Johansen, en artist hun også tidligere har jobbet sammen med.

Han er en artist, bassist og komponist med hele Norge som sin arena. Han byr på en musikalsk reise som nordnorsk visekunstner, der det det hele startet i Mehamn, ytterst mot havgapet i Finnmark.

Ken-Thomas Johansen og Eirin Folde

Johansen opptrer som trubadur med både egne låter og coverlåter over hele landet, og var med i Norske talenter i 2019. Nå gir han ut nye låter, både som solist og i duett med andre norske artister, og første låt ut er “Sommerhjerta".

Visepop

Johansen og Folde startet med låtskriving for mange år siden da de skrev og satte opp en musikal i Nord-Norge. Høsten 2019 bestemte de seg for å revitalisere samarbeidet, som det nærmeste året vil føre til flere utgivelser.

Sommerhjerta er en låt om sommerkjærlighet, som låtskriverne håper vil treffe lyttere over hele landet. Sjangeren kan beskrives som norsk visepop med islett av folketoner.

Hør intervju med Eirin Folde og den nye sommersangen her:

Nøkkelord

ANNONSE