Nea Radio

Sommergjesten: Kjell Inge Brovoll

Kjell Inge Brovoll, leder for Blues in Hell. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

30. august starter årets Blues in Hell. Vår sommergjest i dag er Kjell Inge Brovoll.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Vår sommergjest i dag er festivalsjef for Blues in Hell, Kjell Inge Brovoll.

Årets Blues in Hell arrangeres i Stjørdal fra 30 august til 2. september i området rundt Scandic Hell og Kimen Kulturhus i Stjørdal sentrum. På programmet står både Andrew Strond Band fra The Commitments, Reidar Larsen, Adam Douglas og Mike Andersen med flere. På den lokale fronten kan festivalen friste med mange flinke unge talenter innen bluesen.

- Vi har etablert et eget prosjekt vi kaller "Ung Blues in Hell". Med en målsetning om å fortsatt være blant de ledende bluesfestivalene i Europa er vi avhengig av at publikumsandelen blant de unge økes. Det gjør vi ved å satse på ungdommen både på scenen og som publikum, sier Kjell Inge Brovoll.

Tora Dahle Aagård med bandet TORA stiller. - Vi har ikke funnet helt ut i hvilken retning vi ønsker å bevege oss musikalsk, men vi tror vi er på sporet av noe i en moderne bluesform, sier Aagård til Blues in Hell sin egen avis.

Blues in Hell satser stort og lanserer i år en ny scene med kun unge artister. Fra Bodø kommer Tito Lausteen Quintet, fra Oslo kommer Magnus Berg med band og Trøndelag er representert ved SKA-frika og Tora Dahle Aagård. - Vi tror dette blir en meget populær scene, sier Brovoll.

Hele programmet kan du høre på nytt her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...