Nea Radio

Korona:

Sommerfest på Sveian avlyst

AVLYST: Trombonist Silje Wærness og altsaxofonist Vegard Hasfjord og resten av arrangørstaben må avlyse årets Sommerfest på Sveian. Foto: Anne Gundersen

SKA-frika avlyser "Sommerfest på Sveian 2020" på grunn av koronaviruset.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Dessverre ser vi oss nødt til å avlyse årets arrangement på Sveian grunnet koronaviruset. Vi hadde sett fram til en flott festival den 25. juli med tidenes line-up. Dessverre rakk vi ikke å offentliggjøre noen av årets artister, fordi dette skulle skje nettopp i tiden koronaviruset inntraff.

- Heldigvis har de fleste artistene svart at de ønsker å flytte avtaler vi hadde med dem til 2021. I fjor var vi så heldige å få besøk av Anders Jektvik, og i år skulle ikke headlineren være noe dårligere. Vi er kjempetakknemlige for at nettopp denne artisten har valgt å gå med på å flytte avtalen til neste år.

Trekkplaster: Anders Jektvik var hovedattraksjonen under fjorårets utgave av Sommerfest på Sveian. Foto: Anne Gundersen

- Det er selvfølgelig kjedelig når vi innser at det eneste riktige blir å avlyse, men vi håper og tror at Sommerfest på Sveian 24. juli 2021 blir en høydare! Vi takker samtidig samarbeidspartnere og artister for god forståelse og ønsker publikum velkommen tilbake i 2021, skriver Magnus Teigseth Morken på vegne av SKA-frika i ei pressemelding.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...