ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Første NM-medalje:

Sølv til Milda Marina

Det ble NM-sølv på Milda Marina Søberg Haugen fra Røros i helga. Her fra sendingen på NRK. Foto: Skjermbilde fra NRK.

I helgas NM i luftgevær som ble arrangert på Ørlandet tok Milda Marina Søberg Haugen fra Røros NM-sølv. Den hardtsatsende Haugen var ett poeng unna gullet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Under gårsdagens finale var det uhyre jevnt fra start til slutt, og samtlige kjente både fysisk og psykisk på at det var litt ekstra spenning på standplass. Det startet tynt hvor nervene kjentes fra topp til tå og hodet jobbet på spreng, men jeg jobbet max og klarte å hente meg inn på slutten, noe som lønnet seg, sier Haugen til Nea Radio.

Jeanette Hegg Duestad fra Nøtterø Ski Avd. Nsf. ble Norgesmester, mens Jenny Østre Stene fra Kisen MSL tok bronsen.

Toppidrettsutøver

Dette var den første medaljen i et NM for Haugen som flyttet fra Røros for satse på skyting på den videregående skolen i Meråker i 2016. I dag bor hun og trener i Ullensaker hvor alle landslagsutøverne holder til.

- For min del har jeg hatt en stor fremgang de siste månedene, og det var virkelig deilig å kjenne at jeg får betalt for alt arbeidet i en hektisk periode hvor jeg også har en jobb og studier jeg må sette av mye tid til, sier Haugen videre.

Haugen sier at sølvmedaljen motiverer til videre konkurranser og gjør henne enda mer sulten på suksess. Allerede førstkommende helg får hun sjansen i Ungarn sammen med landslaget.

- Dette er bare en start for min videre satsing, og allerede på torsdag reiser jeg og resten av landslaget UNG til Budapest, og Hungarian open, sier Haugen.

Hør intervjuet med Milda Marina Søberg Haugen her:

Nøkkelord

ANNONSE