Nea Radio

Solid overskudd for LS 2018

Under LS 2018 fikk leder for hovedkomiteen, Tor Jakob Reitan, overrakt blomster av ordfører Ivar Vigdenes, sammen med Randi Hofstad, enken etter Jon G Hofstad fra Skjelstadmark skytterlag, som før sin død sikret at landsskytterstevnet ble lagt til Stjørdal og at kompetansen han satt inne med ble overført til Reitan. Foto: Anne Gundersen

Landsskytterstevnet 2018 omsatte for 15,8 millioner kroner, noe som gir et overskudd på 2,1 millioner kroner.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2018 kl 15:35

- Regnskapet for LS 2018 på Stjørdal er nå klart, og vi er svært fornøyde med resultatet, skriver leder i hovedkomiteen, Tor Jakob Reitan, i en pressemelding.

Overskuddet på 2,1 millioner kroner vil fordeles mellom arrangørene Hegra, Skjeldstadmark, Stjørdal og Lånke skytterlag.

- Styret vurderer å holde igjen noe av overskuddet til bruk i søkeprosess for senere landsskytterstevne.

Regnskapets kostnadsside viser blant annet at det er utbetalt omtrent 500.000 kroner til lokale lag og foreninger, og at det er brukt cirka 3,7 millioner kroner på infrastruktur. Cirka 2,2 millioner kroner av dette er brukt på lokale entreprenører og utstyrsleverandører.

Omlag 18.000 besøkende

Det deltok 4.789 skyttere på LS 2018, og stevnet hadde omlag 18.000 besøkende. De tilreisende bodde i området i snitt 6,5 dager, og 900 campingenheter benyttet LS tre skyttercamper.

- Hele dalføret med Selbu og nærliggende kommuner ser ut til å ha tatt vertskapsrollen på en svært god måte. Det viser alle de hyggelige tilbakemeldingene fra hele landet, skriver Reitan.

I tillegg ble det utleid 281 private boliger, campingvogner og bobiler gjennom LS' formidlingssystem.

- LS 2018 ble noe langt mer enn et arrangement kun for Stjørdal. Vi hadde gjester boende fra Selbu og Trondheim i sør, til Levanger og Verdal i nord, skriver Reitan i pressemeldingen.

20.000 kaffekopper

Hovedkomiteen skriver i pressemeldingen at det ble produsert og konsumert omlag 20.000 kaffekopper fra kiosk og restaurant, og at det ble stekt og servert cirka 3000 hele vaffelplater.

- Vi er ekstra tilfreds med at vi har bidratt vesentlig til at Stjørdal har en landsskytterstevnearena som er klar til bruk, igjen og igjen, fordi kostnadene ved nødvendige faste installasjoner er tatt, skriver Reitan.

LS 2018 hadde omlag 18.000 besøkende, inkludert skytterne, deres familier, presse og publikum for øvrig. Foto: LS 2018

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...