Nea Radio

Røros:

Sofakampen er i gang

SOFAKAMP FOR TREDJE GANG: Banksjef Eivind Langseth håper på minst like stor oppslutning som i fjor, da over 1000 spreke trimmere deltok. Foto: Per Magne Moan

115 turmål over hele Røros er klare til å få besøk.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Røros kommune og SpareBank 1 SMN lanserte i 2019 «Sofakampen» som bidro til at innbyggere, hyttefolk og andre tilreisende til sammen registrerte 22 520 turer i 2019 og hele 77 765 turer i 2020 til 115 små og store turmål over hele kommunen.

– Sofakampen» kom i stand for gi alle på Røros litt økt motivasjon for å komme seg opp av sofaen og ut på større og mindre turer, sier banksjef i Sparebank1 SMN, Eivind Langseth.

Populært

I 2020 aktiviserte dette hele 1 051 personer.

Sofakampen har også gitt penger til gode formål. Alt etter hvor mange som deltar og hvor mange turer som blir registrert, fører dette til bidrag fra SpareBank 1 SMN.

I 2019 ble det donerte 70 000 kroner til skoler og barnehager i kommunen, og i fjor var dette beløpet 77 765 kroner.

På an igjen

Pengene er øremerket innkjøp av utstyr til fysisk aktivitet, kjøring av skiløyper og tilrettelegging av isflater ved skolene.

– Mer enn noen gang har turer i skog og mark blitt en av få aktiviteter vi fremdeles kan gjennomføre det siste året. Røros kommune og SpareBank 1 SMN er derfor glade for å kunne offentliggjøre at det fra i dag mandag 10. mai er 2021-utgaven av Sofakampen i gang, sier banksjef Langseth.

Hør intervju her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...