Nea Radio

Snøscooterutleie på Selbustrand

Her ser man noe av utstyret man kan leie ved Selbustrand Snøscooterutleie. Foto: Per-Erik Ofstad

Oppstart for Selbustrand Snøscooterutleie.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.03.2018 kl 08:30

Roger Moen og Lotte Moen står bak Selbustrand Snøscooterutleie som åpnet sin virksomhet denne helga. De driver utleie av fire scootere, to varekjelker og en personkjelke. Scooterklær kan man enten kjøpe, eller leie. Her håper de å treffe et marked åpningen av scooterløypene har bidratt til å videreutvikle.

-Vi har snakket om dette over en stund, og kona var gira på å prøve noe nytt, sier Roger Moen. Videre kan Moen fortelle at deres strategiske plassering rett ved siden av de nyåpna snøscooterløypene ga nye muligheter. Her kan kundene kjøre rett ut i løypenettverket. Virksomheten driver paret fra sin egen gårdsplass.

Selbustrand Snøscooterutleie hadde åpning lørdag 3. mars. Der ble det grilling, servering av kaffe og en del salg av klær. Omtrent 30 personer stakk innom for å bevitne åpningen av nyetableringen. Scooterne ble også utleid, og Moen håper at både lokale og folk utenfor bygda vil benytte seg av tilbudet.

Klær kan man enten kjøpe, eller leie for scooterturen. Foto: Per-Erik Ofstad

Denne virksomheten er naturligvis sesongbasert, men Moen utelukker ikke at de i fremtiden vil kunne tilby tjenester også utenfor vinterhalvåret. Med tanke på at våren allerede begynner å nærme seg vil denne første sesongen bli spesielt kort for Selbustrand Snøscooterutleie. 1. mai stenger løypene, og da er det foreløpig også stopp for all utleie.

Avslutningsvis kan Moen fortelle at det er billigere å leie scooter, enn å eie hvis man kun kjører noen ganger for året. Selbustrand Snøscooterutleie håper nok at flere vil benytte seg av muligheten til å leie framfor å eie i fremtiden.

Roger Moen om Selbustrand Snøscooterutleie.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...