Nea Radio

Ny oppbygging for jackpot, og:

Snart slipper du å skrive ut bingobonger kjøpt på nett

Nea Radio har fortsatt flere av disse koppene liggende. Vinner du en jackpot på 100.000 kr i radiobingoen blir du også eier av en slik kopp. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Nå kommer endringer for spill av radiobingo som mange i lokalradiobransjen har bedt om. Nea Radio gir også jackpotgaranti.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.12.2019 kl 12:30

- Det blir nå bygget jackpot med 10.000 kr pr spilleuke, lover bingosjef Stian Elverum. I praksis betyr det at det blir valgt et lykketall, f.eks tallet 65. Dette er første uke verdt 10.000 kr og skulle det ikke gå ut jackpot denne kvelden blir dette tallet verdt 20.000 kr uka etter. Blir tallet verdt 100.000 kr velges et nytt lykketall som igjen er verdt 10.000 kr, før det økes til 20.000 kr på uke 2 osv og det kan maks vinnes en jackpot pr spillekveld. Allerede førstkommende spilledag, fredag 27. desember kl 20.00 er jackpottene som følger:

Lykketall 7: 100.000 kr
Lykketall 18: 10.000 kr
Skulle det ikke gå ut en jackpot denne kvelden er sistnevnte lykketall verdt 20.000 kr fredag 3. januar.

Du slipper snart å skrive ut blokkene:

Kulturdepartementet fjerner også kravet om at bingobonger kjøpt på nett må skrives ut før de kan benyttes i spillet. Samtidig innføres flere av de samme ansvarlighetstiltakene for radiobingo som i dag gjelder for andre typer bingospill som arrangeres av entreprenør.

– Formålet med disse endringene er å gjøre reglene mer brukervennlige, sier kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande til lokalradio.no.

Hittil har det vært et krav om at bingobonger kjøpt på nett må skrives ut før de kan benyttes til spill på radio- og TV-bingo. Kravet har blitt kritisert for å være unødvendig tungvint og for å innebære en forskjellsbehandling av radiobingoaktørene sammenlignet med bingoentreprenørene.

– Jeg ser ingen gode grunner til at det skal være ulike krav for radiobingo og andre former for bingo på dette området. Regelverket bør utvikles i tråd med digitaliseringen, hvor mer og mer skjer direkte på skjerm fremfor på papir, sier kultur- og likestillingsministeren i en pressemelding.

Endringene innebærer også at det innføres ansvarlighetstiltak som hittil bare har vært gjeldende for entreprenørbingo, men som nå også vil gjelde for bingo i lokalradio og lokalfjernsyn. Disse tiltakene er:

· Krav om at spillere til enhver tid skal kunne stenge seg ute fra spillet

· Krav om at trekningsresultatet i hovedspillet skal leses opp to ganger

· Krav om at spilleren kun kan ha én spillkonto hos den enkelte aktør

· Krav til sikker identifisering av spillere

Nea Radio har forberedt seg på disse endringene og er straks klare for å tilby våre spillere dette.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...