Nea Radio

Foldsjøen rundt:

Snart premiere for Mostadmarkrevyen

Øvinger i full gang: Kristin Nybrodahl, Liv Hilde Molund, Bente Eidem og Elisabeth Renå ligger i hardtrening før premieren på "Foldsjøen Rundt". Foto: Jens Christian Reberg

Premieren nærmer seg og Mostingene går mann av huse for å skaffe seg billetter til årets Bygdakveld!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

1. februar braker det løs og billettene er for lengst utsolgt før premiere på årets utgave av Mostadmarkrevyen. Årets tema er Foldsjøen rundt og det er som seg hør og bør, ifølge Jens Christian Rebrg i revyen.

– Foldsjøen har jo vært et hett tema de siste par årene. Han sikter til at Meraaker Brug ønsket å avvikle driften av kraftverket tilknyttet sjøen. Malvik kommune gikk inn og sørget for å få overtatt ansvaret, noe som gjør at vannspeilet kan bevares slik det er i dag. Dermed bevares skjønnheten i det som er et av Malviks største utfartsmål.

– Så her blir det skråblikk på både Meraaker Brug, gjedde og Homla og andre godbiter.

Saken fortsetter under lydfila

Foto: Anne Gundersen

40 år

Når Mostadmarkrevyen går på scenen er det 40 år siden første gang det ble arrangert Bygdakveld i Mostadmark.

– Ettersom vi ikke setter opp revy hvert år, så syntes vi det er stas at vi nå går inn i et nytt tiår med jubileum og revy. Jens Christian vedgår at det er en krevende jobb å sette opp lokalrevy og at de er avhengige av frivillighet.

– Slik er det jo over alt. Men jeg tror at jo mindre sted det er snakk om jo større er engasjementet. Og engasjementet i Mostadmark er formidabelt, sier han.

– Vi har i det hele tatt hatt en veldig fin prosess denne gangen og jeg er skikkelig stolt av alle som bidrar. Han ser ikke bort fra at noen av numrene kan havne på Høylandet.

– Nei, her er det så absolutt festivalkanditater å hente, smiler Jens Christian Reberg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...