Nea Radio

Riggingen i full gang

Snart klart for Storhelg i Hovet

Bodene er i ferd med å komme opp i Kiempen i Hovet. Foto: Per Mane Moan

Lørdag kl 11 braker det løs - om du ikke er hytteeier da. I så fall starter arrangementet allerede fredag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fredag er den store riggedagen i Hovet. Da skal alle de nesten 70 virksomhetene som skal ha stand under Storhelga, sette i stand sine utstillinger og gjøre seg klare til det hele starter lørdag formiddag.

Virksomhetsleder for næring og kultur i Holtålen kommune, Olve Morken, sier han er temmelig sikker på at alt er klart til arrangementet åpner lørdag klokken 11.00.

– Hytteeierne er viktige

Men selv om den offisielle delen av Storhelga ikke starter før lørdag, så skjer det ting også fredag.

Som ved tidligere Storhelger, så inviteres kommunens hytteeiere til kveldsmat og treff fredag kveld. Morken sier at han er svært godt fornøyd med at hele 190 hytte- og fritidsboligeiere har meldt seg på arrangementet.

I tillegg til det som skjer i Kiempen, som er den største arenaen i Hovet, så skjer det mye annet i bygget også i helga.

Mange arrangement

Det er blant annet premiere på den nye dokumentarfilmen om Holtålen.

I tillegg så kommer selveste Tordenskjold - det vil si, Lisa Tønne, som hadde hovedrollen i "Tordenskjold - alle tiders trønder, på Trøndelag Teater, har fått med seg podcast-makker Sigrid Bonde Tusvik og har show.

Videre så kommer Farmen-vinner Halvor Sveen, like så Niklas Dyrhaug og ikke minst så skal Funkytwinsa -Silas og Emil fortelle om sin karriere og trening.

Lørdag kveld er det klart for revyforestillingen Stjerneramp.

Det er altså mye som skjer i Hovet i helga, og før det, mye som skal på plass.

Hør intervju med Olve Morken og vaktmester Ståle Ulvan her:

Ståle Ulvan (til venstre) og Olve Morken har travle dager.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...