Nea Radio

Snart klart for sommerteater

Foto: Synne Dyrhaug

Det har vært intensive øvingsdager oppe på Brekka Bygdetun i Tydal de siste helgene, og nå er det like før premieren sparkes i gang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2019 kl 09:14

Og det er ingen grunn til å vente å se om været blir bra, her er det tre forestillinger som folk virkelig bør få med seg. Folk kan forvente masse god musikk og strålende skuespillerprestasjoner sier Svein Hilmo før han løper opp på scenen.

Handlinga er lagt til en gård i Tydal. Bestefaren forteller barnebarna et mystisk sagn om ei høne som verper et gullegg hvert tiende år. Det de ikke vet er at noen skumle skurker fra byen er ute etter gullegget.

Nesten hele Græslia er med på stykket, enten på scenen eller andre oppgaver som også må utføres for at det skal bli mulig. Ola Morten Græsli har sammen med Malin Græsli og Svein Hilmo vært med på å skrevet om en del av teksten til årets "Jakten på gullegget."

– Vi har gjort det om en del, flyttet scenen så det blir nok en helt annen opplevelse, enda mer galskap og mye mer artig for både voksne og barn sier Ola Morten Græsli.

Høna er med på scenen. Foto: Synne Dyrhaug

Per Arne Græsli og Kjell Olav Græsli skrev originalmanuset tilbake for tre år siden da stykket for første gang ble satt opp.

Han forteller også at forestillingen passer til alle, både voksne og barn og det ryktes om flere overraskelser under veis i stykket.

Godt billettsalg

Forhåndssalget av billetter har åpna. Det skjer på Hoopla.no, og det blir tre forestillinger: 15., 16. og 22. juni. Det er begrenset antall plasser og det er nummererte plasser, så her gjelder det å være ute i god tid for å sikre de beste plassene. Premiere kvelden er det allerede solgt bra med billetter.

Slåttkaranj på gården. Foto: Synne Dyrhaug

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...