Nea Radio

- Snakk om egen politikk, Sandvik!

Pål Sæther Eiden er Trøndelag Høyres fylkesordførerkandidat. Foto: Trøndelag Høyre

- Fylkesordføreren har de siste månedene hatt diverse innlegg i avisene i Trøndelag hvor han har kranglet med Senterpartiet om hvem de skal samarbeide med etter valget, skriver Pål Sæther Eiden, fylkesordførerkandidat (H) i dette debattinnlegget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fylkesordføreren har de siste månedene hatt diverse innlegg i avisene i Trøndelag hvor han har kranglet med Senterpartiet om hvem de skal samarbeide med etter valget.

Det skal han få gjøre i fred for Høyre, men når han i samme slengen sprer usannheter om Høyre og de andre regjeringspartiene vil jeg som Høyres fylkesordførerkandidat si fra.

Skulle vi tro Sandvik er alt elendighet for Trøndelag under dagens regjering. Slik er det naturligvis ikke:

- Arbeidsledigheten i Trøndelag er rekordlav
- Sysselsettingsveksten er stor, 3000 flere sysselsatte i 2018
- Sykehuskøene har gått ned mens de gikk opp under AP
- Kommuneøkonomien er god. Ingen kommuner på Robeklista
- Mindre dyrket jord bygges ned, mer jord nydyrkes
- I 8 av 10 klagesaker får kommunene medhold, mens bare halvparten så mange fikk det under AP
- Konkurranseutsetting av jernbanen vil gi oss et mye bedre togtilbud på Trønderbanen, Meråkerbanen, Nordlandsbanen, Rørosbanen og Dovrebanen.
- E6 blir bygges ut for mange milliarder
- Klarsignal er gitt for ny NTNU-campus

I Fylkestinget har Høyre sagt nei til Arbeiderpartiets kutt i busstilbudet. Vi har ambisjoner for hele fylket. Og vi vil investere mer og tenke nytt når det gjelder fylkesveiene slik at vi kan stoppe det økende forfallet.

Vi vil styrke de videregående skolene i distriktene ved å satse på profilskoler, skoler hvor man satser særskilt på fag hvor man står sterkt og hvor det lokale arbeidslivet etterspør arbeidskraft.

Også for næringslivet og arbeidsplassene er dette det viktigste. Vi i Høyre har de siste månedene besøkt bedrifter i de fleste kommunene i fylket, og det er nettopp gode skoler og gode veier de etterspør. I tillegg til myndigheter som spiller på lag.

Trøndelag Høyre har «Muligheter for hele Trøndelag» som overskrift på programmet vårt. Det går vi til valg på.

Pål Sæther Eiden
Fylkesordførerkandidat (H)

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...