Nea Radio

Tre nye smittede i dag:

Smittesituasjonen i Malvik er foreløpig stabil og avklart

Trond Hoseth er ordfører i Malvik. Foto: Anne Gundersen

Til tross for flere smittetilfeller i Malvik den siste perioden er det god kontroll på situasjonen. Malvik kommune innfører derfor ingen strammere tiltak per dags dato.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er ikke vurdert som nødvendig å innføre strammere tiltak i kommunen nå, da all smittesporing i tilknytning til positive tester har avklart smittekilde. De aller fleste smittetilfellene har vært mellom personer i samme husstand eller kjente nærkontakter. Det er ikke såkalt villsmitte eller noe som kan betegnes som utbrudd i Malvik akkurat nå. Malvik støtter seg til nasjonale råd og føringer, og har et godt samarbeid med FHI. 

Det er også viktig at innbyggere fra Malvik som besøker nabokommuner innretter seg etter gjeldende tiltak lokalt til enhver tid. 

Vi opplever at våre innbyggere er og har vært lojale til de anbefalingene som til enhver tid er gitt sier kommuneoverlege Realf Ording Helgesen. 

Kriseledelsen i Malvik hadde et av sine faste møter i ettermiddag, mandag 28. desember. Kriseledelsen følger situasjonen fortløpende, både nasjonalt, regionalt og lokalt. 
Tirsdag 29. desember deltar ordfører Trond Hoseth og rådmann Carl-Jakob Midttun på et møte mellom kommunene i Trondheimsregionen som leder i regionrådet, Rita Ottervik, har tatt initiativ til. Tema for møtet er smittesituasjonen og aktuelle tiltak. 

Nyttårsfeiring 
Vi går nå inn i årets siste dager, og nyttårsfeiringen står for tur. Vi oppfordrer alle innbyggerne til fortsatt lojalt å følge gjeldende smittevernrutiner. 

Det er planlagt flere fyrverkeriarrangement i Malvik.

- Samarbeidet med arrangørene her er svært godt. De har tydelige og gode føringer på hvordan de trygt skal gjennomføre arrangementene sine, med høyt fokus på smittevern, sier kommuneoverlege Realf Ording Helgesen. 

Kriseledelsen i Malvik oppfordrer alle innbyggerne til å følge nasjonale, regionale og lokale smittevernsregler – og det viktigste av alt; hold avstand og vask hendene, er oppfordringen fra ordfører, rådmann og kommuneoverlege.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...