Nea Radio

RBK Kvinner:

Slo Toppseriens tilskuerrekord

SUKSESS: Det meste går veien for RBK Kvinner om dagen, både på og utenfor banen. Foto: Henrik Einangshaug

RBK Kvinner satte seg mål om å slå tilskuerrekorden i Toppserien i antall sofabilletter innen kampstart mot Vålerenga sist søndag. Da dommeren blåste i gang kampen var målet nådd med god margin. Nå ser markedsføringsansvarlig Torgrim Olsen mot neste delmål.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Før kamp så hadde vi 3637, så vi slo den rekorden en halvtime før kampstart, forteller en stolt Olsen etter kampen mot Vålerenga.

Tilskuerrekorden i Toppserien er på 3541 tilskuere, og ble satt da Intility Arena i Oslo ble innviet med kampen mellom Vålerenga og Kolbotn i 2017. Den tidligere sofabillett-rekorden tilhørte LSK, og var på 2001 billetter. RBK forbedret altså den rekorden med hele 77 prosent.

Vil selge ut Lerkendal

Det langsiktige målet for RBK Kvinner er å selge nok sofabilletter til å kunne fylle et helt Lerkendal. Tilskuerkapasiteten på Lerkendal stadion er 21.421 seter, ifølge rbk.no. På veien dit er det flere delmål.

– Vi tenker at den neste målsettinga skal være kanskje den best besøkte kvinnekampen, enten landslag eller klubblag, og da er det vel enten den kampen i Bergen med 10.000 eller en cupfinale, sier Torgrim Olsen.

Landskampen Olsen sikter til er privatlandskampen mellom Norge og England på Brann stadion i september 2019. 10.830 tilskuere heiet landslagsjentene frem til seier 2–1.

Tilskuerrekorden for en kvinnekamp på klubbsiden i norsk fotball er cupfinalen mellom Røa og Asker i 2006, da 8856 par øyne overvar kampen på Bislett stadion.

Ifølge NFF er rekorden for en kvinnekamp i Norge fra landskampen mellom Norge og USA på Ullevaal stadion i juli 2000. Da ble det solgt 15.762 billetter.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...