Nea Radio

Slik svarer Vikvang på overgangsryktene

Roar Vikvang ønsker på ingen måte å selge seg ned i kvalitet under det neste korona-overgangsvinduet fra 8. september til 5. oktober. Foto: Henrik Einangshaug

Flere nøkkelspillere skal være på blokka til større klubber.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.08.2020 kl 13:06

Stjørdals-Blink spilte uavgjort 2-2 mot Jerv mandag kveld. Under kampen scoret Mads Lillebo to nye mål og ble med det toppscorer i ligaen. Nøkkelspiller og midtbane-maestro Sander Kartum sto over grunnet karantene for gule kort. Det spekuleres i at begge to står høyt oppe på ønskelistene hos klubber i de to øverste divisjonene i landet - noe som er svært logisk etter de gode prestasjonen.

De vil bli dyre skal vi tro hovedtrener Roar Vikvang.

- Toppscorer Mads Lillebo passerte 100 mål for klubben - Hvor viktig er han for laget?

- De som ser fotballkampene våre klarer å vurdere det. Han scorte to mål mot Tromsø på fredag og scorer to nye mål i dag. Han er særs viktig i presspillet vårt i front og dessuten - sterk, rask, målfarlig og vanskelig å hanskes med for et forsvar. Han er viktig.

- Det kommer et nytt litt merkelig overgangsvindu nå. Frykter du at han og Kartum kan dra allerede da?

- Det er i våre hender. De har kontrakter ut 2021 med Blink begge to. Det skjer ikke med mindre klubben ønsker det, men at det er interesse for dem vil jeg tro at det er.

- Det viktigste for oss er å overleve i OBOS-ligaen. Det skal komme inn ekstremt mye penger for at det skal kunne forsvare det å selge seg ned i kvalitet, med fare for å miste plassen i OBOS-ligaen. Å berge plassen er verdt mange millioner, så det vil bli dyrt hvis det er noen som har tenkt å kjøpe dem.

- Klare føringer fra deg der til resten av klubben. Du har lyst til å beholde alle sammen?

- Ja, selvfølgelig og det tror jeg klubben har også. Det aller viktigste for oss når vi har bygd et anlegg til mye penger, rykket opp til OBOS-ligane og vist at vi har noe her å gjøre. Vi er med i alle kamper, vi blir liksom ikke rundspilt på noen som helst vis. I perioder av kampene blir vi kjørt litt, men i andre perioder er det vi som kjører motstanderen. Da er det viktigste for oss å sørge for at vi beholder plassen og kan bygge på dette neste år.

- Dere har ikke blitt fristet til å heve målsettingen litt nå?

- Nei. Det er uten tvil det som er målet og det viktigste for Stjørdals-Blink, avslutter Blink-treneren.

Hør intervju med hovedtreneren og toppscoreren i videospillerne under.

Vikvang om dommerne, Lillebo og overgangsvinduet.

Toppscoreren om praktmålet, straffene og dommeren.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...