Nea Radio

Slik er 6. klassingenes drømmehus

Drømmehus: Lærer Linda Indergaard og elever Astrid Sofie, Louise og Maria fra 6. trinn ved Fosslia Skole, viste stolt fram arbeidet med prosjektet "Drømmehuset mitt" i Kimen. Foto: Anne Gundersen

Mandag åpnet elevene på 6. trinn ved Fosslia skole utstillingen "Drømmehuset mitt" i Kimen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

På rekke og rad sto små modellhus utstilt i Kimen da utstillingen "Drømmehuset mitt" ble høytidelig åpnet av elevene på 6. trinn ved Fosslia skole. Åpningen foregikk i Kimen, hvor husene skal stå fram til og med torsdag.

– Det har vært tydelig at dette er noe elevene har trivdes med, sier kust- og håndtverkslærer Linda Indergaard. I tillegg til faget kunst og håndverk, har elevene også jobbet med fagene norsk og matte for å skape de små ønskeboligene.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Takterasse

Astrid Sofie hadde bygget seg et lekkert lite hus med takterasse.

– Det har jeg lyst på, for det er stilig. Jeg har også laget et walk-in closet, for det ønsker jeg meg, sier hun. – Guttene har mest tv-spill og fotballbaner og sånn, men jentene har mest orden, tror jeg, sier hun.

Kreativt: Det var ingen ting å si på skaperkraften blant elevene! Foto: Anne Gundersen

Praktisk

Lærer Linda sier at det ble tydelig hvor mange elever som trives bedre med å jobbe med praktiske fag enn med å jobbe akademisk.

– Jeg vil si at dette prosjektet har illustrert behovet for praktiske fag i skolen, mener hun.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...