Nea Radio

Slagsvold Vedum åpner Femundløpet 2021

Foto: Per Magne Moan

Senterpartileder og stortingspolitiker Trygve Slagsvold Vedum har takket ja til å åpne Femundløpet 2021 på starten for både F450 og F650.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Femundløpet har sendt i samarbeid med Regionrådet for fjellregionen invitasjon til Slagsvold Vedum, som har takket ja, og vil være tilstede for å åpne Femundløpet 2021 på starten for både F450 og F650 dersom løpet planlegges som forutsatt.

Skal besøke Sjekkpunkt Tufsingdalen

I en pressemelding sier Femundløpet at partilederen skal blant annet innlede lunsjmøtet om frivillighet og dugnad i et folkehelseperspektiv, i tillegg til å besøke Sjekkpunkt Tufsingdalen som driftes av Medvandrerne. Her planlegges det også at han kan få muligheten selv til å prøve seg som hundekjører.

Motiverende at Vedum kommer

– Det er i seg selv veldig motiverende i disse covid-19 tider når en av landets mest profilerte politikere har takket ja til å komme. Besøket føyer seg inn i rekken av andre politikere som har vært på Femundløpet opp gjennom årene. Femundløpet er regionens største arrangement på tvers av kommune- og fylkesgrenser og har både en nasjonal og internasjonal interesse, sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll, og mener at for regionalt reiseliv, bosetting og næring i Femundløpsregionen har Femundløpet har en klar betydning.

Bør inn på statsbudsjettet

– I 2020 hadde vi over 15 millioner som fulgte Femundløpet digitalt. Via samarbeidet med QrillPaws og Maverix når vi ut bredt internasjonalt med løpet. Jeg skal være så tydelig som jeg kan; Vårt mål er at Femundløpet bør inn på statsbudsjettet og med det være sikret en grunnøkonomi, understreker Kokkvoll.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...