Nea Radio

Perfekte forhold på Holla

Skisesongen i gang i Ålen

Holden Skistadion Foto: Per Magne Moan

5-6 km med perfekte skispor i natursnø på Holla skistadion i Ålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.11.2019 kl 17:33

Sist helg ble nesten 6 km med løyper preparert ved Holden Skistadion i Ålen.

Stedet kalles Holla i dagligtale og leder i Ålen il Skigruppa, Joachim Moholdt sier det er perfekte forhold for den som vil ta seg en tur.

Artikkelen fortsetter under bildet

ÅRETS FØRSTE: Joachim Moholdt tester skiene og løypa på Holla Foto: Per Magne Moan

- Det er nå 30 - 40 cm med natursnø oppå her og får vi litt mer så kan vi øke løypelengden til over ei mil, sier han og lover at det verken er kvister eller grus i løypa.

Mandag var det strålende sol, vindstille og 10 minus.

- Perfekte forhold for en skitur, sier Moholdt, og det var det tydeligvis flere som syntes. Frode Rekkebo fra Trondheim har hytte på Glåmos og oppdaget på sosiale medier i helga at løypene på Holla var preparert.

Han sier at han testet løypene søndag, noe som fristet til gjentagelse mandag. Han er nok litt over gjennomsnittet ivrig i skisporet og innrømmer at det gjerne blir opp mot seks treningsturer i uka. Han regnet med å være ute en par timer også mandag.

Artikkelen fortsetter under bildet

IVRIG: Berit Flagestad har startet skisesongen Foto: Per Magne Moan

Berit Flagestad fra Ålen var også ute på ski mandag. Hun sier dette var den første skituren denne vinteren og synes 10 minus ikke er noen grunn til å holde seg inne.

Ålen il er i ferd med å bygge lysløype i anlegget på Holla.

- Leiekontrakten vi har på løypa i Ålen i dag er i ferd med å gå ut og da flytter vi lysløypa hit, sier Joachim Moholdt. Han regner med den nye løypa vil bli tatt i bruk vinteren 2021.

Hør intervju her:

Frode Rekkebo og Joachim Moholdt

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...