ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Smitte i OL-troppen:

Ytterligere en utøver smittet av korona

Frykter flere positive tester

Simen Hegstad Krüger er smittet av korona. Foto: Henrik Einangshaug

Norges Skiforbund bekrefter på en pressekonferanse torsdag at Simen Hegstad Krüger er koronasmittet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.01.2022 kl 19:22

ANNONSE
Annonse

Landslagslege Øystein Andersen opplyser på en hasteinnkalt pressekonferanse torsdag at ytterligere en langrennsløper i OL-troppen er smittet. Andersen sier på pressekonferansen at Simen Hegstad Krüger er smittet av korona.

- Har ikke pratet med Simen selv, men har pratet med Eirik. Simen er i kalasform, og da er det vel enda verre når man får en sånn beskjed, sier langrennssjef Espen Bjervig på pressekonferansen.

Krüger er regjerende olympisk mester på 30 kilometer skiathlon.

Frykter flere positive tester

Det var mandag det ble kjent at sprinttrener Arild Monsen hadde testet positivt på korona etter ankomst Gardermoen. Monsen reiste sammen med landslagstrener for kvinnene, Ole Morten Iversen. Tirsdag ble det kjent at Iversen hadde fått negativt svar på sin PCR-test.
Onsdag ble det kjent at Heidi Weng og Anne Kjersti Kalvå hadde testet positiv på PCR-test.

- Jeg kan ikke si at jeg blir overrasket, jeg frykter det, sier Andersen på spørsmål om han blir overrasket om det ikke kommer flere positive tester.

Andersen sier Krüger har bodd på rom med OL-reserve Harald Østberg Amundsen inntil onsdag. Landslagslegen bekrefter samtidig at Østberg Amundsen kommer til å trene som normalt fremover, og at han ikke er satt i isolasjon.

Nøkkelord

ANNONSE