Nea Radio

Skal styrke kriseteamet

Sikrer rutinene: Nå skal kriseteam-ordningen styrkes i Stjørdal og Værnesregionen, forteller rådmann i Stjørdal, Anne Kathrine Slungård. Foto: Anne Gundersen

Stjørdal kommune og Værnesregionen skal styrke kriseteamet. – Vi vil sikre kortere og raskere kommandolinjer, sier rådmann Anne Kathrine Slungård.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kriseteamet rykker inn ved katastrofer, alvorlig ulykker og ved personlige tragedier.

– Vi har allerede et kriseteam i Stjørdal og dermed også i Værnesregionen. Det vi skal gjøre nå, er å sørge for at kriseteamet fungerer optimalt, foklarer rådmann i Stjørdal, Anne Kathrine Slungård.

– Vi må sikre at kommunikasjons- kommandolinjene blir kortere.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Frivillig ordning

Kriseteamet er en frivillig ordning.

– Vi setter sammen fagfolk fra forskjellige deler av kommunens virksomhet, som er villige til å stille opp når det virkelig gjelder for å yte innsats i situasjoner der det virkelig trengs. sier Slungård.

– Behovet er endret og vi ser at dette er en ordning som er moden for å revideres. Vi skal være til stede til rett tid og med de rette personene når det trengs.

Godt utgangspunkt

Kommunen gjennomfører beredskapsmøter en gang i måneden.

– Vi er godt skodd her i kommuen når det gjelder disse rutinene. Dette er et godt utgangspunkt og det vi gjør nå er å se enda nærmere på blant annet sammensetninger av grupper som rykker ut til disse situasjonene. Hun sier videre at det særlig er helsebiten som ivaretas av kriseteamet.

– Mennesker fra de rette etatene skal rykke ut når folk opplever traumatiske situasjoner og det vi skal jobbe med nå, er å sikre at dette skjer på en enda bedre måte.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...