Nea Radio

Fv. 705:

Skal oppgradere tre nye punkter

Frosta Entreprenør AS og Trøndelag fylkeskommune inngår kontrakt om utbedring av fv. 705. Foran fra venstre: Sverre Skogly, daglig leder FRENT AS, Bjørn Erik Andersson teamleder Trøndelag fylkeskommune. Bak fra venstre: John Rudolf Moksnes, prosjektleder FRENT AS, Eirik Norum, byggeleder Trøndelag fylkeskommune Foto: Trøndelag fylkeskommune

Frosta Entreprenør AS og Trøndelag fylkeskommune inngår kontrakt om utbedring av fv. 705.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.10.2020 kl 12:54

Verdien på kontrakten er 18,5 millioner kroner (eksklusiv mva), og gjelder utbedring av tre punkter i Helvetesdalen, et område sør i Stjørdal kommune, tett på grensa mot Selbu kommune.

Oppstart i november

- De tre punktene innebærer utbedring og bygging av ca. en kilometer ny veg. Arbeidet inneholder en del sprenging og flytting av masser. Vi må også legge om eksisterende høgspentlinje i ny trasé før vi kan starte selve vegarbeidet, sier teamleder Bjørn Erik Andersson Trøndelag fylkeskommune.

Nå venter en periode med samhandling og forberedende arbeider. Selve arbeidet ute starter opp i løpet av november, og vil pågå til oktober 2021.

- Ettersom arbeidet innebærer en del sprengningsarbeid, vil det bli perioder med redusert framkommelighet og korte stengninger. Entreprenøren vil utarbeide arbeidsvarslingsplaner som skal ivareta sikkerheten til både arbeidende og trafikanter. Vi ber om at trafikantene respekterer de nødvendige sikkerhetstiltakene, sier Andersson.

Utbedringer for 85 millioner kroner

Kontrakten er en såkalt fornyingskontrakt, som innebærer en blanding av flere ulike tiltak. Utbedringene inngår i en større oppgradering av fv. 705 i Stjørdal og Selbu for å forbedre trafikksikkerheten og framkommeligheten på vegnettet. Totalrammen for utbedringene av fv. 705 er 85 millioner kroner (inklusiv mva). Flere tiltak er utført gjennom våren og sommeren og flere tiltak er under planlegging, skriver Trøndelag fylkeskommune på sin hjemmeside.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...