Nea Radio

Skal lede nytt lokalmatkonsept på Røros

28 år gamle Niklas Sandbakken skal lede det nye lokalmatkonseptet på Røros. Et konsept som det fremdeles arbeides med.

Niklas Sandbakken er ansatt som daglig leder for det nye lokalmatkonseptet i Reiselivets hus på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tidligere i vår gikk flere av eierne i Rørosmat sammen om å etablere ett nytt selskap som skal tilby lokale mat- og drikkeopplevelser fra Rørostraktene – i Røros. Niklas Sandbakken er nå ansatt som daglig leder.

– Vi ønsker å etablere et supplerende og forsterkende tilbud som viser og tilbyr de produktene man ikke får kjøpt i etablerte butikker, sier Sandbakken i ei pressemelding.

28-åringen har erfaring fra både mat- og drikke, og har vokst opp på Røros. Etter studier og jobb i Stavanger overtok han som daglig leder ved Vertshuset Røros i februar i fjor. Nå skal han altså lede det nye lokalmatkonseptet, et konsept som fremdeles arbeides med.

– Vi ønsker å være en aktør som kan bidra til å løfte kunnskap rundt de råvarene regionen har, bruken av de og historien. Vi skal utelukkende tilby norsk mat og selvsagt i all hovedsak mat fra «Rørostraktene», så vi legger opp til et tett samarbeid med regionens produsenter og Rørosmat. Ønsket er å gjøre dette på en slik måte at det kan stimulere til økt verdiskaping for alle som satser på lokal mat og drikke i regionen», forteller Sandbakken.

Ønsket er å åpne i løpet av høsten 2018.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...