ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Julemarkedet på Røros utvider:

Skal gi enda flere folk julestemning

Julegeneral Lillian Sandnes: - Siden vi i år går fra fire til tolv dager har vi muligheten til å gi enda flere tilreisende julestemning! Foto: Nils Kåre Nesvold.

Årets julemarked på Røros går fra fire til tolv dager og starter onsdag første desember. Julegeneral Lillian Sandnes sier at i år kan de gi enda flere folk julestemning.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2021 kl 16:20

– Julemarked Røros ble avlyst i 2020 på grunn av pandemien, derfor gleder vi oss ekstra til årets julemarked! Arrangementet har bidratt sterkt til å sette julestaden Røros på kartet, og svært mange ønsker å oppleve den nostalgiske julestemningen vi har på Røros i desember. Siden vi i år går fra fire til tolv dager har vi muligheten til å gi enda flere tilreisende julestemning, sier Lillian Sandnes fra Destinasjon Røros til Nea Radio.

Hun mener pandemien har rammet handels- og reiselivsbransjen hardt, og en lengre arrangementsperiode gir mulighet for økt verdiskaping for lokalt næringsliv samtidig som flere får muligheten til å oppleve julemarkedet.

– Julemarked Røros er en solid merkevare som må forvaltes og utvikles, og vi vil fortsette å forsterke og fremheve den ekte og naturlige julestemningen i julestaden Røros. Samtidig skaper vi større verdiskapning for det lokale næringslivet som har vært hardt rammet av pandemien, sier Sandnes videre.

Hør intervjuet med julegeneralen her:

Nøkkelord

ANNONSE