Nea Radio

Slo et slag for folkehelsa

SKA-frika fikk folk opp av sofaen

Opp og hopp: SKA-frika slo et slag for folkehelsa i Kimen kulturhus torsdag kveld. Foto: Erlend Engan

SKA-frika fikk publikum opp av soffan og inn i Kimen torsdag kveld. Sammen med Sparebank 1 SMN slo de ett slag for folkehelsa og ba inn til en forrykende bevegelig konsert der publikum var med på morroa.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

SKA-frika er kjent for sine energiske konserter. I Kimen torsdag kveld ble de møtt av et publikum som var, om mulig, enda mer energisk. Bandet hadde søkt Sparebank 1 SMN om støtte til å gjennomføre en bevegelig konsert gjennom kampanjen «Sofakampen», med ønske om å dra publikum inn i deres sprudlende stil.

Og sprudlende ble det. Etter å ha danset i litt over en time var det et mangfoldig publikum som forlot konserten med ømme muskler, men likevel med ett stort smil om munnen. SKA-frika var i storform, og med hjelp av treningsinstruktører fra Sport og Trim holdt de publikum i aktivitet gjennom hele konserten. En annerledes konsert, men en veldig fin måte å få trening på, uten å egentlig merke at du trener.

Ola Lauås som spiller trompet i SKA-frika var veldig fornøyd etter konserten.

- Dette var veldig, veldig artig. Vi prøver jo å få folk til å røre seg, og når publikum rører seg mer enn oss blir vi litt tatt på senga. Vi har søkt Sparebank 1 SMN om støtte til å lag et arrangement som i kveld, og pengene går til å leie vektersalen, til lyd og lysshow for å lage profesjonelle rammer rundt det.

Tina Reitan i Sparebank 1 SMN var til stedet for å støtte opp om tiltaket, og fortalte om banken sitt engasjement for sofakampen og det å få folk opp av sofaen.

Sofakampen er et prosjekt som Sparebank 1 i år har bestemt seg for å bistå med midler til for å få folk i aktivitet, sånn som i kveld. Stillesitting og usunt kosthold er i ferd med å bli et betydelig samfunnsproblem, så SpareBank 1 ønsker å gå i kampen for å få flere i aktivitet. Da er det kjempeartig med fullsatt sal!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...