Annonse
Nea Radio

Politiet er bekymret:

Sju branner på en uke

Politiet ber om tips etter flere branner i Trondheim den siste uka. Foto: Henrik Einangshaug

Natt til i dag rykket nødetatene ut til fire branner i samme område i Trondheim. Dette er fjerde natta på rad noen har satt fyr på søplekasser og containere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Det var i Holbergs gate på Rosenborg at de første brannene fant sted natt til lørdag skriver Adresseavisen

– Klokka 02.34 ringte en melder om at det nettopp hadde vært brann i flere søppelkasser. Brannen var slukket. Vi hadde en patrulje ikke langt unna som møtte melderen, sier operasjonsleder Roger Mogstad i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Senere natt til lørdag, klokken 04.33, ble politiet varslet om nok en brann. Denne gang brant det i et gjerde like ved et hus i Tyholtveien. Det er også her trolig søppel som er påtent, før det har tatt fyr i gjerdet.

Politiet er bekymret

– Det er bekymringsverdig. Det har vært skadeverksbranner fram til nå, men alt av brann kan få et annet potensial. Det skal lite til før det også blir andre typer skader. Vi jobber med å oppklare dette, sier operasjonsleder Roger Mogstad til Adressa.

– Jeg regner med det ikke er så mye folk som er ute og går på denne tida, men dersom noen har observasjoner av folk de har fattet mistanke til i området, må de ta kontakt med politiet, oppfordrer operasjonslederen.

Her har det vært branner:

Natt til onsdag:

Asbjørnsens gate

Landstads vei

Nonnegata

Natt til torsdag:

Strindveien

Reidulvs gate (to branner)

Natt til fredag:

Reidulvs gate (forsøk)

Natt til lørdag:

Holbergs gate (tre søppelkasser nedbrent)

Tyholtveien

Nøkkelord