Nea Radio

Nea Radio

Selbu:

Sjåfør filmet seg selv i 185 km/t

Politiet er rystet av filmen om råkjøring på sosiale medier-plattformen Tiktok Foto: Hroar Wold Nordhaug

En sjåfør har filmet seg selv med mobiltelefon mens han kjørte 185 km/t Oppdaert.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.09.2020 kl 19:43

Det var Bladet som først meldte om saken.

En film som skal ha blitt delt flere ganger på sosiale medie plattformen Tiktok får politiet til å rase. Det skal angivelig handle om en sjåfør som har filmet seg selv på en veistrekke på Selbustrand mens han kjørte 185 km/t i ei 60 sone.

Det var tirsdag at politiet mottok tips om filmen om råkjøringen.

Hevder kun å ha delt filmen

Til bladet.no sier politioverbetjent Svein Erik Gjølmesli ved Stjørdal lensmannskontor at de har startet etterforskning mot en mann. Sist uke ble det opprettet sak og tatt beslag i mannens førerkort.

Mannen nekter i midlertidig straffskyld og førerkortbeslag og sier at han bare delte videoen av råkjøringen.

– Han hevder å bare ha delt filmen videre, men den forklaringa fester vi ikke lit til, sier Gjølmesli til Bladet.

Detaljer i vegetasjon og omgivelser tilsier at opptaket er ferskt, sannsynligvis filmet bare for noen få dager siden. Vi i politiet er rystet over hvor langt enkelte er villig til å gå i å utsette seg selv og andre for dødsrisiko på våre veier, og levner ingen tvil om at vi må stå i trafikksikkerhetsarbeid også i årene fremover. Forholdet ble anmeldt straks vi ble oppmerksomme på filmen, skriver politiet i Værnesregionen på sin Faceebook-side.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...