Nea Radio

Siste sjans til å melde seg på UKM i Røros

Paula Brouwer og Sebastian Andersen er med og arrangerer UKM Røros i år. Foto: Marit Langseth

Torsdag går fristen ut for å melde seg på, og arrangørene oppfordrer flere til å bli med uansett talent.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.02.2018 kl 14:21

– Det er veldig viktig å få frem at man kan melde seg på med hva som helst. Det spiller ingen rolle om du har ei høne som er flink til å spille piano, om du er glad i å synge, om du er veldig glad i kunst eller om du har en blogg. Uansett hva det er så passer det på UKM, forteller en av UKM-arrangørene, Sebastian Andersen.

Påmeldinga til Ung Kultur Møtes (UKM) på Røros har gått litt sakte i år enn tidligere, forteller en av de andre arrangørene, Paula Brouwer.

– Det er litt færre som har meldt seg på i år, men det er alltid sånn at noen ganger er det mange og andre ganger er det færre. Men vi kjører på som alle andre år, og det blir vel gjennomført.

Tre dager istedet for to

UKM Røros har i år utvidet arrangementet til å vare fra to til tre dager.

– Den første dagen vil være mer for arrangørene og deltakerne, hvor alle samles på ungdommens hus for å gjennomføre diverse festligheter og for å registrere seg, forteller Andersen.

Dette har de gjort slik at flere av ungdommene kan møtes i løpet av helga.

– Det er så mange ungdommer som treffes på ett sted, og da har du ofte ikke mulighet til å treffe alle, så vi tenkte at et viktig mål for i år var at alle skulle få muligheten til å møtes. Så da tar vi det på fredag, som en begivenhet, sier Brouwer.

– Viktig erfaring

Så langt er det litt få sceneaktører som har meldt seg på årets UKM, men Brouwer regner med at flere vil melde seg på i siste liten. Hun anbefaler alle som har noe å vise frem å melde seg på, da det er en fin mulighet til å få erfaring.

– Alle skal få en erfaring. Hvis du er en person som ikke er så veldig sosial, så blir du veldig sosial i løpet av helga. Noen blir kanskje kvitt sceneskrekken, når de står på scenen for første gang og finner ut at det ikke var så skummelt allikevel.

UKM Røros arrangeres neste helg, fra 9. til 11. mars, på Storstuggu. Fristen for å melde seg på går ut torsdag 1. mars.

Hør hele intervjuet med Sebastian Andersen og Paula Brouwer her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...