Nea Radio

Skistaven:

Siste frist for å sanke poeng

Fornøyd: Skistaven er en konkurranse som arrangeres av Brekken IL, Ski & Trim. Den har vært i gang siden 1.desember og er nå inne i sluttinnspurten, for i helga er det siste frist for å sanke poeng. Elisabeth Larsdatter Bakke Skott i ski-og trimgruppa er veldig fornøyd med at så mange har hengt seg på konkurransen som blir arrangert for første gang. Foto: Anita Sivertsgård

Skistaven er en konkurranse som arrangeres av Brekken IL, Ski & Trim. Den har vært i gang siden 1.desember og er nå inne i sluttinnspurten, for i helga er det siste frist for å sanke poeng.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Skistaven er turorienterings-konkurranse som styres gjennom telefonapplikasjonen trimpoeng, hvor du finner kart og turmål. Fra 1. desember til 18. april har man hatt mulighet til å besøke 41 turmål i lokalmiljøet, og konkurransen reknes som en familieaktivitet.

– Vi har valgt ut turmål som skal være oppnåelig for alle. Ikke nødvendigvis slik at alle når alle målene, men det er plasser for de som er lite trent og de som er godt trent, sier Elisabeth Larsdatter Bakke Skott i ski-og trimgruppa.

Bakke Skott er godt fornøyd med responsen, selv om konkurransen arrangeres for første gang.

– Det har vært veldig god mottakelse, og akkurat nå har vi 102 deltakere. Vi hadde håpet på 100, men med en spesiell vinter værmessig så var vi veldig spent på hvordan det ble, sier Bakke Skott.

Mange har vært ivrig gjennom vinterens konkurranse, og responsen på konkurransen har vært god fra deltakerne.

– Vi har fått veldig mye god respons, sier hun.

Ivrige deltakere: Hele 102 deltakere har så langt prøvd seg på turorienterings-konkurransen Skistaven som arrangeres for første gang. Man kan delta frem til 18. april. Foto: Elisabeth Larsdatter Bakke Skott

Høyt antall turer

Med 41 mulige turmål og 102 deltakere så langt, så er det et imponerende antall turer som har litt lagt ned blant de som deltar.

– Når jeg sjekket i går kveld så hadde deltakerne til sammen gått 4 318 turer, noe som tilsvarer at hver person har gått 43 turer i snitt, forteller Bakke Skott.

Selv om Skistaven avsluttes til helga, så stopper ikke det aktiviteten på Brekken. Den gode, gamle klassikeren Krokstaven kommer tilbake, også i år.

– Krokstaven starter opp 1. juni og har 20års-jubileum i år. Og mange personer har mulighet til å fullføre sin tur nummer 200 i år. Da har de nådd alle 10 turmål gjennom 20 år, sier Bakke Skott.

I år blir det også en mulighet for de som vil delta i Krokstaven til å bruke applikasjonen Trimpoeng, som et alternativ til papirblokka som deltakerne er vant til

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...