Annonse
Nea Radio

Skistaven:

Siste frist for å sanke poeng

Fornøyd: Skistaven er en konkurranse som arrangeres av Brekken IL, Ski & Trim. Den har vært i gang siden 1.desember og er nå inne i sluttinnspurten, for i helga er det siste frist for å sanke poeng. Elisabeth Larsdatter Bakke Skott i ski-og trimgruppa er veldig fornøyd med at så mange har hengt seg på konkurransen som blir arrangert for første gang. Foto: Anita Sivertsgård

Skistaven er en konkurranse som arrangeres av Brekken IL, Ski & Trim. Den har vært i gang siden 1.desember og er nå inne i sluttinnspurten, for i helga er det siste frist for å sanke poeng.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Skistaven er turorienterings-konkurranse som styres gjennom telefonapplikasjonen trimpoeng, hvor du finner kart og turmål. Fra 1. desember til 18. april har man hatt mulighet til å besøke 41 turmål i lokalmiljøet, og konkurransen reknes som en familieaktivitet.

– Vi har valgt ut turmål som skal være oppnåelig for alle. Ikke nødvendigvis slik at alle når alle målene, men det er plasser for de som er lite trent og de som er godt trent, sier Elisabeth Larsdatter Bakke Skott i ski-og trimgruppa.

Bakke Skott er godt fornøyd med responsen, selv om konkurransen arrangeres for første gang.

– Det har vært veldig god mottakelse, og akkurat nå har vi 102 deltakere. Vi hadde håpet på 100, men med en spesiell vinter værmessig så var vi veldig spent på hvordan det ble, sier Bakke Skott.

Mange har vært ivrig gjennom vinterens konkurranse, og responsen på konkurransen har vært god fra deltakerne.

– Vi har fått veldig mye god respons, sier hun.

Ivrige deltakere: Hele 102 deltakere har så langt prøvd seg på turorienterings-konkurransen Skistaven som arrangeres for første gang. Man kan delta frem til 18. april. Foto: Elisabeth Larsdatter Bakke Skott

Høyt antall turer

Med 41 mulige turmål og 102 deltakere så langt, så er det et imponerende antall turer som har litt lagt ned blant de som deltar.

– Når jeg sjekket i går kveld så hadde deltakerne til sammen gått 4 318 turer, noe som tilsvarer at hver person har gått 43 turer i snitt, forteller Bakke Skott.

Selv om Skistaven avsluttes til helga, så stopper ikke det aktiviteten på Brekken. Den gode, gamle klassikeren Krokstaven kommer tilbake, også i år.

– Krokstaven starter opp 1. juni og har 20års-jubileum i år. Og mange personer har mulighet til å fullføre sin tur nummer 200 i år. Da har de nådd alle 10 turmål gjennom 20 år, sier Bakke Skott.

I år blir det også en mulighet for de som vil delta i Krokstaven til å bruke applikasjonen Trimpoeng, som et alternativ til papirblokka som deltakerne er vant til

Nøkkelord

Annonse