Nea Radio

Siste frist for å få med noe på Artut-programmet

Foto: Marit Langseth

Det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan melde seg på med under Artut kulturfest, forteller kulturkonsulent Ane Linn Haagaas.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Vi har allerede sluppet noe av programmet på artut.no, og det er både konserter, foredrag og aktiviteter. For eksempel har biblioteket malerkurs for barn, og Janitsjaren skal ha konsert på Domus kjøpesenter, sier kulturkonsulent i Røros kommune, Ane Linn Haagaas.

I anledning at Storstuggu stenges under NATO-øvelsen Trident Juncture i høst, vil det bli arrangert en ukes lang kulturfest på Røros. Der kan alle, både små og store aktører, melde seg på med et arrangement eller en aktivitet.

– Har du noe som kan arrangeres, som er åpent for publikum, si fra til oss, så får du publisert det under Artut-fanen, sier Haagaas.

– Det kan være hva som helst, pop-up dikt, spontankonserter... Egentlig er det bare fantastien som setter grenser.

Festen starter mandag 22. oktober, og fristen for å melde inn et arrangement går allerede ut i dag, torsdag 20. september.

– Grunnen til det er at vi skal publisere dette. Vi lager et samlet program, som vi slipper 1. oktober, forklarer Haagaas.

Skulle man allikevel komme på noe etter fristen, så er det mulig å få det med.

– Fristen gjelder trykksaker. Programmet vil for eksempel publiseres i avis, men vi har jo andre kanaler som er digitale og der er ikke fristen så streng. På hjemmesiden vår vil vi publisere fortløpende, sier hun og legger til:

– Men aller helst vil vi ha det med i trykksakene, slik at vi får et komplett program så tidlig som mulig og da er fristen i dag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...