Nea Radio

Sirkusteltet er på plass!

Alt klart: Trombonist Silje Wærness og altsaxofonist Vegard Hasfjord med venner, sørger for at sirkusteltet er på plass og dermed er det klart for SKA-frika, gjester og Sommerfest på Sveian! Foto: Anne Gundersen/Arkiv

I helga er det Sommerfest på Sveian for syvende gang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag er det klart for Sommerfest på Sveian og det er et yrende liv på tunet i Fotasvingen 3 i Hommelvik for å få alt på plass i tide.

– Ja, det er hektisk nå, innrømmer SKA-frikamedlem Vegard Haugnes Hasfjord.

– Men dette er jo et av årets virkelige høydepunkt, så det er bare artig. Det er syvende gangen mini-festivalen arrangeres. Eller mini og mini, Sommerfest på Sveian har vokst kraftig siden den spede begynnelse.

– Det har bestandig vært målet vårt at vi skal utvikle oss, sier Vegard om det som opprinnelig var en mulighet for SKA-frika og venner til å spille for et publikum.

– Det kommer vi til fortsette med.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Privat

Gamle kjente

I år står blant annet Anders Jektvik på programmet.

– Det er klart det er stas at vi har fått tak i en så profilert artist. Men det viktigste for oss er fremdeles at vi er en arena for mer ukjente band som her får en mulighet til å profilere seg. Dessuten kjenner vi mange av dem godt og det er noe av det som gjør dette så trivelig for oss alle sammen, sier Vegard.

Familiefest

Sommerfest på Sveian er for hele familien.

– Vi åpner porten klokka 16.00 og da er grillene varme og folk tar med seg det de ønsker av mat og drikke. Vegard forklarer at sommerfesten er for hele familien.

– Her har vi alt fra barn til gamle mennesker. Men det er klart, når det begynner å nærme seg leggetid for de minste, så blir det kanskje litt mer festlig etter hvert, ler han.

Artistliste

Anders Jektvik med band

Kristian Raanes

Maldito

The Flaccids

God gammel årgang

Blackout

Lunbergz Danseorkester

Ælgligaen

Garbage Hunks

Hyper Cumbia

The Factory

SKA-frika

Flaks sjongleringsgruppe

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...