Annonse
Nea Radio

Siri imponerer i MOT - Kan bli kåret til årets landsinformatør i kveld

Siri er en ildsjel og primus motor for MOT-arbeidet i Holtålen. Siri har med sitt gode humør, tålmodighet og rolige framtoning forankret MOT både på skolen og i lokalsamfunnet forøvrig på en fremragende måte

Ble kåret til årets Nord- og Midt-Norges informatør tidligere torsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Siri Hegseth fra Ålen, men bosatt ved Aursunden, er kåret til beste MOT-informatør i Nord- og Midt-Norge. Hun er ansatt som kulturkonsulent i Holtålen kommune med ansvar for kommunens MOT-satsing.

Hun ble kåret til regionens beste MOT-informatør på den årlige ildsjelsamlinga på Stjørdal torsdag. Her er over 600 MOT-medarbeidere samlet.

I tildelingspapirene står det at.

Hun er også nominert som en av tre til landets informatør og dette vil bli avgjort senere torsdag kveld.

MOT ble startet av Johann Olav Koss, Atle Vårvik, Rune Bratseth og Dag Otto Lauritzen under VM på ski i Trondheim 1997 og Holtålen har vært tilknyttet organiasjonen siden 2001, og Siri har vært engasjert i prosjektet siden 2007.

På organisasjonens nettsider står det at MOT samarbeider med ca 300 skoler og når 65 000 ungdommer over hele Norge.

Det gjennomføres over 15.000 MOT-møter på ca. 300 skoler hvert år, og MOTs ildsjeler bruker årlig 30.000 timer i klasserommet.

Målgruppa er alle ungdommer der en skole eller kommune har inngått en partneravtale med organisasjonen. Det er dokumentert at MOT har effekt på flere områder: Ungdoms selvtillit, optimisme og mot. I tillegg styrkes opplæringskvalitet og læringsorientering ved bruk av MOT.

MOT forebygger hyppig mobbing, mistrivsel, gruppepress, ensomhet og rusmisbruk. MOT beskytter mot de mest negative utslagene i ungdomstiden.

Saken oppdateres.

 

Annonse