Annonse
Nea Radio

Skadd i alvorlig hendelse:

Siktet for falsk forklaring

Foto: Iver Waldahl Lillegjære/Arkiv.

En person er siktet for falsk forklaring etter at en mann i 30-årene ble alvorlig skadd i Trondheim natt til fredag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Mann alvorlig skadd etter ulykke, en person siktet for falsk forklaring

Trolig skadd i ulykke

Trøndelag politidistrikt fikk tidlig i dag, fredag 11. november, melding om at en mann i 30-årene skulle ha blitt utsatt for vold et sted i området Lademoen/Rosendal i Trondheim.

Politiet etterlyste gjennom media vitner som kunne ha gjort observasjoner et sted mellom Dalen Hageby og Rosendal mellom klokken 23 torsdag kveld og 05 fredag morgen.

Vitneavhør, kriminaltekniske undersøkelser og annen etterforskning i løpet av fredagen har avdekt at mannen i 30-årene mest sannsynlig er alvorlig skadd etter en ulykke, og at han ikke er skadd på grunn av påført vold av andre personer, slik politiet først fikk melding om

- Dette er fortsatt en alvorlig hendelse som politiet etterforsker. Samtidig er det et viktig budskap til beboere i Trondheim at det nå ikke er noe som tyder på at personen er utsatt vold av andre, sier påtaleansvarlig Hans Vang i Trøndelag politidistrikt.

Den skadde ikke avhørt

I forbindelse med hendelsen er en person siktet for å ha avgitt falsk forklaring. Personen har vært inne til avhør fredag kveld.

Den skadde mannen i 30-årene er fortsatt innlagt for behandling på St. Olavs hospital. Det er ikke gjort avhør av mannen. Politiet vil gjøre videre undersøkelser i saken utover kvelden og morgendagen.

Av hensyn til gjenstående etterforskningsskritt, kan ikke politiet gi flere opplysninger i saken på nåværende tidspunkt, skriver de i en pressemelding fredag kveld.