ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Voldshendelse i helga:

Siktet for drapsforsøk i Trondheim

UNDERSØKELSER: Søndag formiddag var kriminalteknikere fra politiet på åstedet. Foto: BJARTE JOHANNESSEN / NRK

En person er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter en alvorlig voldshendelse i Trondheim natt til søndag. Offeret får behandling på St. Olavs hospital.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Politiet fikk melding om den alvorlige voldshendelsen klokka 23.31 lørdag kveld, og offeret ble raskt fraktet til sykehus.

Skadeomfanget er foreløpig ikke avklart, og offeret ligger nå til behandling på St. Olavs hospital. Politiet har foreløpig ikke sagt noe om hendelsesforløpet eller skadene på den fornærmede.

En person er pågrepet og siktet for drapsforsøk, opplyser politiet. Det er varslet at politiet vil komme med mer informasjon i løpet av søndag formiddag.

En etterforskningsgruppe har blitt satt ned og kriminalteknikere fra politiet gjør nå undersøkelser ved åstedet.

– Det har skjedd en alvorlig voldshendelse i Trondheim i natt, og en person er pågrepet. Vi etterforsker bredt, og har satt ned en egen etterforskningsgruppe for å følge opp saken. Det er både påtalejurist, etterforskningsleder, analytikere og annen spesialkompetanse, sier politijurist John R. Sødahl Furunes til NRK søndag morgen.

– Slik vi vurderer det nå, så har dette skjedd i et kjent miljø for oss. Vi mener derfor det ikke er noen fare for allmennheten, sier Furunes.

Politiet opplyser søndag morgen at de foreløpig ikke har flere opplysninger i saken, men at de vil gå ut med mer informasjon søndag formiddag.

– Vi ønsker ikke å si noe mer enn at en person er siktet for drapsforsøk. Dette er av hensyn til at vi skal gjennomføre vitneavhør i saken, sier jourhavende politijurist Ole Andreas Aftret til NTB.

Politiet etterforsker en alvorlig hendelse i Trondheim seint lørdag kveld, og en person er arrestert for drapsforsøk. Foto: FOTO: BENT LINDSETMO / NRK

Nøkkelord

ANNONSE