Nea Radio

Nea Radio

Sigrid har sagt opp

Sigrid Jansen. Foto: Per Magne Moan

Sigrid Jansen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Rørosregionen Næringshage.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rørosregionen Næringshage søker ny daglig leder etter at Sigrid Jansen har sagt opp jobben sin.

Rørosregionen Næringshage har vært i kontinuerlig vekst siden 2011 og består i dag av fem faste ansatte i tillegg til en trainee. Næringshagen opplever økende etterspørsel og sikter mot ytterligere vekst. Samtidig skjer det endringer i bemanningen.

– Sigrid M. Jansen har ledet næringshagen i hele denne perioden. Nå ønsker hun avløsning, sier styreleder Steinar Skjerdingstad. – Vi søker derfor etter ny daglig leder.

Sigrid har bedt styret om å få fratre stillingen som daglig leder, og har fått tilbud om å fortsette som prosjektleder og rådgiver i næringshagen. Med det vil hun arbeide enda mer utadrettet med kunder og nye utviklingsprosjekter i regionen.

Jeg tror tiden nå er moden, både for meg personlig og for selskapet, til å ansette en ny daglig leder, sier Sigrid M. Jansen. - En daglig leder som kan drifte selskapet stødig videre, og også utvikle selskapet mot nye mål.

Økt rådgiverkapasitet

Rådgiver Bård Sundmoen Aas har sagt opp sin stilling fordi han er tilbudt en mellomlederstilling i Tynset kommune. Næringshagen søker derfor også etter ny rådgiver.

Prosessen med de to nye ansettelsene vil starte umiddelbart. Fram til ny leder er på plass fortsetter Sigrid som daglig leder for selskapet.

Rørosregionen Næringshage

Rørosregionen Næringshage as er et regionalt utviklingsselskap, som arbeider for økt verdiskaping og næringsutvikling i Rørosregionen. Næringshagen eies av privat næringsliv i regionen, de åtte kommunene Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset, Folldal, Alvdal og Rendalen i tillegg til Siva.

Næringshagen er en interessant og framtidsretta arbeidsplass, sier styreleder Steinar Skjerdingstad. – Arbeid i næringshagen gir mulighet til å påvirke utviklingen i Rørosregionen og Nord-Østerdalen, og ikke minst videreutvikle næringshagen som ett av Norges sterkeste utviklingsmiljø for næringslivet i distriktene, avslutter han.

Nåværende daglig leder Sigrid M. Jansen ble ansatt i mai 2011, da som eneste ansatte. I denne perioden har næringshagen utviklet seg til å bli et solid fagmiljø anerkjent for sin dyktighet både av næringslivet selv og av kommunene, fylkeskommunene og Siva. Fra å bare dekke to kommuner, er næringshagen i dag et regionalt virkemiddel for næringsutvikling i hele regionen. De har kontorer både på Røros og Tynset. Selskapet har i dag fem faste ansatte og én trainee. Med de nye endringene i selskapet økes bemanningen ytterligere kombinert med en ny daglig leder.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...