Nea Radio

Setter opp light-versjon av An-Magritt

Ellinor Bransfjell og Naimi Bransfjell fra 10. trinn ved Røros Skole. Foto: Per Magne Moan

Dager før premieren i mars, kom korona og forestillingen måtte avlyses. Nå setter 10. trinn ved Røros skole opp en redigert utgave.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2020 kl 21:08

Avgangsklassene ved Røros skole har i mange år satt opp en musikal eller sceneforstilling som et slags felles avslutningsprosjekt.

Korona

I 2020 skulle etter planen musikalen An-Magritt settes opp, med premiere i mars. Men så kom koronapandemien og forpurret alt.

– Vi ble veldig skuffet. Vi var jo veldig forberedt og fikk vite uka før premieren at det ble avlyst, sier Ellinor Brandsfjell, en av 10. klassingene ved Røros skole som opplevde at viruset ødela det som skulle være kronen på verket etter uker med forberedelser.

– Vi hadde lært nesten alt utenat så det var veldig trist å måtte avlyse hele greia sier hun.

Samfunnet åpner igjen

Sammen med søskenbarnet Naimi Brandsfjell, som går i samme klasse, var hun innom Nea Radio for å fortelle at det nå likevel blir forestilling, om enn en lettere amputert utgave.

– Vi har begynt øvingene til en konsertversjon, sier Naimi og røper at det dessverre ikke blir forestillinger for folk flest.

Selv om det er tre forestillinger, så gjør koronarestriksjonene at det kun blir innbudte gjester som får gjeste Storstuggu under oppsettingen.

Hør intervju her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...