ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Setter opp light-versjon av An-Magritt

Ellinor Bransfjell og Naimi Bransfjell fra 10. trinn ved Røros Skole. Foto: Per Magne Moan

Dager før premieren i mars, kom korona og forestillingen måtte avlyses. Nå setter 10. trinn ved Røros skole opp en redigert utgave.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2020 kl 21:08

ANNONSE
Annonse

Avgangsklassene ved Røros skole har i mange år satt opp en musikal eller sceneforstilling som et slags felles avslutningsprosjekt.

Korona

I 2020 skulle etter planen musikalen An-Magritt settes opp, med premiere i mars. Men så kom koronapandemien og forpurret alt.

– Vi ble veldig skuffet. Vi var jo veldig forberedt og fikk vite uka før premieren at det ble avlyst, sier Ellinor Brandsfjell, en av 10. klassingene ved Røros skole som opplevde at viruset ødela det som skulle være kronen på verket etter uker med forberedelser.

– Vi hadde lært nesten alt utenat så det var veldig trist å måtte avlyse hele greia sier hun.

Samfunnet åpner igjen

Sammen med søskenbarnet Naimi Brandsfjell, som går i samme klasse, var hun innom Nea Radio for å fortelle at det nå likevel blir forestilling, om enn en lettere amputert utgave.

– Vi har begynt øvingene til en konsertversjon, sier Naimi og røper at det dessverre ikke blir forestillinger for folk flest.

Selv om det er tre forestillinger, så gjør koronarestriksjonene at det kun blir innbudte gjester som får gjeste Storstuggu under oppsettingen.

Hør intervju her:

ANNONSE