Sesongbeste for SBK

Kaptein Ole Garberg feirer hat-trick mot Byneset. Foto: Per-Erik Ofstad

Seier 4-1 for Selbu Ballklubb mot Byneset på Selbu Kunstgress.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- I første omgang blir vi litt avventende, vi er ikke helt med og taper en del dueller. Det sier hovedtrener for Selbu, Vegard Nytrø om den første omgangen av oppgjøret mot Byneset. Selbu spilte best den første halvtimen av førsteomgangen. Thomas Dyrdal scoret kampens første på en heading etter corner fra Krister Rotvold. Etter halvtimen er spilt utligner bortelaget, og Byneset blir det førende laget ut omgangen.

Selbu-Byneset

Resultat: 4-1 (1-1)
Målscorere: Thomas Dyrdal, Ole Garberg (3)
Kveldens Variant: Russen fylte halve sittetribunen på Selbu Kunstgress, og bidro til å heve publikumssnittet betraktelig.

Årsbeste og hattrick i andre omgang

-Årsbeste. Sier Nytrø kontant om den andre omgangen av kveldens oppgjør. Det er det vanskelig å være uenig med treneren i. Et kvarter ut i andreomgangen setter Ole Garberg inn sitt første for kvelden. Ti minutter senere tegner den målkåte kapteinen seg igjen på scoringslista etter en kort corner fra Krister Rotvold. Rett før kampslutt gjør Ole Garberg hat-trick med et solid skudd etter pasning fra innbytter Håkon Gullbrekken.

Godt fornøyde målscorere etter årsbeste for SBK. Foto: Andreas Reitan

Fått et løft

SBK har fått et løft. De har klart å skape et godt miljø rundt seniorlaget, og engasjementet er tilbake. Nytrø peker på regelmessig oppmøte på trening, og et stadig bedre samhold innad i laget som nøkkelgrunner til at SBK nå presterer bedre ute på banen. Det vitner om en fleksibel tropp når man i store deler av andreomgangen spiller med to midtstoppere på topp. Enda bedre kan det bli når de offensive spillerne Peder Uglem, Odd Erik Garberg og Halvard Lien nærmer seg skadefrie.

SBK jakter flere poeng

-Vi har noe i 5 div å gjøre, så det skal bli vanskelig for alle sammen å møte oss, sier Nytrø før han avslutter med at neste motstander Hegra står godt til Selbu-laget. Nytrø lover at det blir seier klarer de å prestere på høyde med dette.

Vegard Nytrø om årets tredje seriekamp.

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Selbufesten er i rute

Selbufesten er i rute

I strålende sommersol (midt i april..) møter vi sjefen for Selbufesten som arrangeres 8. juni. - Vi er klare, sier Svend Eggen.

Isbading i Svenndalen

Isbading i Svenndalen

Tradisjon tro inviterte hytteforeningen rundt Svenndalstjenna på Selbustrand til isbading langfredag.

Stugudal Rundt for 38. gang

Stugudal Rundt for 38. gang

Over 800 deltager tok turen rundt Stugusjøen i det som må sies å være drømmevær i denne drømmepåsken.

Politiet hadde kontroller i scooterløypa

Politiet hadde kontroller i scooterløypa

Ingen ulovlig kjøring verken lørdag eller søndag.

Skogbrann i Mostadmark

Skogbrann i Mostadmark

Brannen er under kontroll.

Styrt avvikling for SENFO

Styrt avvikling for SENFO

Et svært beskjedent antall av medlemmene møtte opp da Selbu Næringsforum vurderte framtida si.

Siste nytt i Sport Vis flere

PokerNM: Trøndelag er på plass

PokerNM: Trøndelag er på plass

Ett av årets store høydepunkter for pokermiljøet er i gang og trøndelag er godt representert. Vi har tatt en prat med ekspertkommentator i TV2, Stig Moen som sammen med Martin Iversen sender og kommenterer hver dag fra arrangementet.

Frustrerende kveld for Horneland

Frustrerende kveld for Horneland

Oppdatert: Årets første kamp på Lerkendal ble ingen opptur for RBK.

Over 100 barn på Barnas Femundløp

Over 100 barn på Barnas Femundløp

Barn i alle aldre hadde tatt turen til Gjettjønna for å prøve ut hundesporten lørdag.

17 nye bueskyttere i Galåen

17 nye bueskyttere i Galåen

Mange vil treffe nye venner, og mange vil treffe blinken. Hele 17 ivrige nybegynnere møtte opp til kurs i bueskyting i Galåen samfunnshus i helga.

Vellykket Luftpistol-NM og seier til Vigdenes

Vellykket Luftpistol-NM og seier til Vigdenes

En uhøytidelig men allikevel viktig revansj for Stjørdalsordføreren under helgas NM i Luftpistol.

NM i Friidrett til Stjørdal 2022

NM i Friidrett til Stjørdal 2022

Stjørdalsalliansen, som representerer friidretten i Stjørdal, møtte mannsterk opp på Friidrettstinget 2019 i Bergen i helga, for å hente hjem NM i Friidrett 2022.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...