Nea Radio

Sesongåpning i 5.div for SBK og Malvik

Trener Vegard Nytrø forteller at topplua ikke står noe tilbake for toppnivået laget hans har inne før sesongstart. Foto: Per-Erik Ofstad

Selbu Ballklubb åpner sesongen mot Malvik på Sentralbanen fredag klokken 20:00.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

-Vi har rykket opp fra grautligaen, og har gjort oss fortjent til å spille med linjedommere i år. I år slipper vi å spille mot gamle skiløpere. Hovedtrener for SBK Vegard Nytrø legger ikke skjul på at det er godt å rykke opp fra Trøndelags aller laveste nivå.

Selbu skal berge plassen

Selbu har ikke skyhøye forventninger til resultatene kommende sesong, men håper på å holde seg i divisjonen. Samtidig håper Nytrø at spillet skal utvikle seg, og at Selbu skal bli et spillende fotballag. Treneren tror avdelinga er preget av mye solid fysikk, og trekker spesielt frem NTNUI 2 og Strindheim 2 som lag det blir vanskelig å slå. Nytrø håper det blir flere jevne kamper som fjorårets opprykksfinale mot Kvik 2.

Malvik blir et lag å se opp for i år

Nytrø tror det blir et spennende lokalderby mot Malvik på Sentralbanen fredag klokken 20:00. Han forteller at Malvik har et slagkraftig mannskap, og er tippet ganske høyt opp på tabellen denne sesongen. Hjemmelaget har trent godt siden januar, men blir foruten fjorårets beste spiller Peder Mæhle Uglem og toppscorer Odd Erik Garberg som begge er ute med skade. Inn før sesongen har derimot de gamle traverne Terje Opphaug, Arild Alseth og Ole Garberg kommet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...