Annonse
Nea Radio

Tilleggsbevilgning for datalagringssenter

– Ser lyst ut

Det ser lyst ut for datalagringssenter i Tydal. Foto: Ola Bjerken

Tydal kommune innvilges en tilleggsbevilgning i 2020 på inntil kr. 200.000,- til videre arbeid for etablering av datalagringssenter i Tydal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2020 kl 18:32

Annonse

Kommunedirektørens innstilling ble vedtatt med 3 mot 2 stemmer (Karianne Alseth og Gunnbjørn Berggård)

– Vi har kommet så langt i prosessen at vi må si noe om prosjektet videre og nå viser det seg at vi har kommet så langt at det ser ganske lyst ut, sier ordfører Jens Arne Kvello.

– Formannskapet etterbevilget 200.00 kroner til prosjektet. Det er ikke sikkert det blir bruk for dem, men de blir såtende. Det som ikke blir brukt skal tilbake til næringsfondet. Det er bare for at vi skal slippe å ha hasteinnkalling i formannskap for å bevilge hver regning som skal betales framover, sier Kvello.

– Dere har holdt kortene tett til brystet i denne prosessen. Kan du si noe om statusen akkurat nå?

– Det jobbes med aktører som skal etablere seg og det har kommet ganske interessante ting der, men det er ikke blitt skrevet noen avtaler enda så jeg kan ikke gå ut med det. Det er stor sannsynlighet for at noe vil skje noe før jul, forteller Kvello.

– Man må se på dette som noe veldig positivt for Tydal.

– Det er helt klart. Lykkes vi med alt som nå er satt i gang, så blir dette veldig bra. Lykkes vi med litt av det, så er det bra det også. For alt som skjer med næringsutvikling i Tydal nå er positivt, avslutter Kvello.

Nøkkelord

Annonse