Nea Radio

Tilleggsbevilgning for datalagringssenter

– Ser lyst ut

Det ser lyst ut for datalagringssenter i Tydal. Foto: Ola Bjerken

Tydal kommune innvilges en tilleggsbevilgning i 2020 på inntil kr. 200.000,- til videre arbeid for etablering av datalagringssenter i Tydal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2020 kl 18:32

Kommunedirektørens innstilling ble vedtatt med 3 mot 2 stemmer (Karianne Alseth og Gunnbjørn Berggård)

– Vi har kommet så langt i prosessen at vi må si noe om prosjektet videre og nå viser det seg at vi har kommet så langt at det ser ganske lyst ut, sier ordfører Jens Arne Kvello.

– Formannskapet etterbevilget 200.00 kroner til prosjektet. Det er ikke sikkert det blir bruk for dem, men de blir såtende. Det som ikke blir brukt skal tilbake til næringsfondet. Det er bare for at vi skal slippe å ha hasteinnkalling i formannskap for å bevilge hver regning som skal betales framover, sier Kvello.

– Dere har holdt kortene tett til brystet i denne prosessen. Kan du si noe om statusen akkurat nå?

– Det jobbes med aktører som skal etablere seg og det har kommet ganske interessante ting der, men det er ikke blitt skrevet noen avtaler enda så jeg kan ikke gå ut med det. Det er stor sannsynlighet for at noe vil skje noe før jul, forteller Kvello.

– Man må se på dette som noe veldig positivt for Tydal.

– Det er helt klart. Lykkes vi med alt som nå er satt i gang, så blir dette veldig bra. Lykkes vi med litt av det, så er det bra det også. For alt som skjer med næringsutvikling i Tydal nå er positivt, avslutter Kvello.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...