Nea Radio

Senterungdommen organiserer seg

Til topps: I en alder av 23 år ble Dorthea Elverum nylig valgt som Stjørdal Senterpartis gruppeleder. Nå er hun også innstilt til en plass i Senterungdommens sentralstyre. Foto: Anne Gundersen

Dorthea Elverum (23) fra Stjørdal er innstilt til en plass i Senterungdommens sentralstyre. Valgkomiteen har innstilt Torleik Svelle (23) fra Lillehammer som leder.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Valgkomiteens innstilling til Senterungdommens Sentralstyre 2019-2020

- Senterungdommen går mot spennende tider, med både vekst i medlemstall og i Senterpartiets oppslutning. Det innstilte sentralstyret sikrer en god bredde for å møte dette, under stødig ledelse av Torleik Svelle, sier valgkomiteens leder, Viel Jaren Heitmann.

Som ny leder har valgkomiteen valgt å innstille Torleik Svelle (23) fra Lillehammer i Oppland. Torleik har markert seg som en energisk og dyktig nestleder gjennom året som har gått, og det er veldig gledelig at han har takka ja til å innstilles som leder. Han kommer til å sikre Senterungdommen trygg styring, og er klar for å holde Senterpartiet i ørene.

- Det er en stor ære å bli spurt av valgkomiteen om å lede landets beste ungdomsparti det neste året, og med stor ydmykhet vil jeg takke ja til jobben. Et tydelig tegn på at Senterungdommen er en sterk kraft i Norge er at vi har flere hundre folkevalgte og fem veldig flinke ordførere! Dersom landsmøtet gir meg tillit vil jeg fortsette arbeidet med en klimapolitikk som virker og samtidig skaper arbeidsplasser i distriktene. Vi må også presse på for et ryddig arbeidsliv for alle og prioritere vekst på bygda foran vekst i byen!, uttaler en ydmyk Torleik Svelle.

Videre i ledelsen innstilles politisk nestleder Kari Jordal (24) fra Os i Hordaland og organisatorisk nestleder Dorthea Elverum (23) fra Stjørdal i Trøndelag. Kari Jordal har vist seg som en dyktig politisk håndverker, og blir en sterk figur i å utarbeide nytt stortingsvalgprogram det neste året. Dorthea Elverum har lang fartstid fra flere ledd i organisasjonen, og har i sentralstyret arbeida godt med å løfte fylkes- og lokallag til nye høyder.

Valgkomiteen har hatt gleden av å intervjue mange sterke kandidater, og valgkomiteen har hatt et utfordrende arbeid med å velge blant disse. De innstilte er kandidater som viser stor arbeidskapasitet, og som har klare tanker om arbeidet med å videreutvikle Senterungdommen i året som kommer.

Vi har valgt å innstille en god blanding av gamle og nye, yngre og litt eldre krefter, samt prioritert både geografisk og kjønnsmessig fordeling. Dette er en gjeng vi har stor tro på at skal kunne bidra til at Senterungdommen fortsetter å vokse i tida framover, og utvikle spennende, ny politikk fram mot neste stortingsvalg, heter det i ei pressemelding.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...