Nea Radio

Nea Radio

Senterpartiet takker for tilliten

Heidi Greni Foto: Senterpartiet

- Jeg er overveldet over den store framgangen Senterpartiet fikk ved dette valget. I Sør Trøndelag fikk vi over 19.000 stemmer og en framgang på 4,2 prosent. Det gir meg og partiet et solid mandat i kommende fireårsperiode som skal brukes til beste for trønderne – det kan jeg love, skriver Heidi Greni i dette leserbrevet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Takk for tilliten til Senterpartiet!

Jeg er overveldet over den store framgangen Senterpartiet fikk ved dette valget. I Sør Trøndelag fikk vi over 19.000 stemmer og en framgang på 4,2 pst. Det gir meg og partiet et solid mandat i kommende fireårsperiode som skal brukes til beste for trønderne – det kan jeg love!

Senterpartiet ble største parti i hele ni kommuner i Sør-Trøndelag. I en kommune, Midtre Gauldal, deler vi riktignok den posisjonen med Arbeiderpartiet som fikk like mange stemmer som oss. I to kommuner, Holtålen og Tydal, fikk Senterpartiet over 40 pst. av stemmene. Jeg er ikke mindre glad for resultatet i Trondheim hvor vi nær doblet oppslutningen og fikk over 5.000 stemmer.

Senterpartiets kamp for tjenester nær folk har vunnet gehør i alle deler av landet, både i by og land. De som tror den økte oppslutningen om Senterpartiet bare skyldes økt støtte i distriktene, tar feil. Vår framgang gjelder hele landet og alle deler av landet. Vårt budskap om at regjeringens sentraliseringsreformer er til skade for folk både i by og bygd har nådd fram til folk.

Jeg vil få takke velgerne som sørget for at jeg ble gjenvalgt til Stortinget. En spesiell takk til tillitsvalgte og medlemmer i lokallaga i Sør-Trøndelag som har gjort en kjempejobb med materiellutdeling, stands og ikke minst gjennom å formidle budskapet vårt til folk i lokalsamfunnet. Uten den jobben ville vi ikke ha lykkes.

Sjølsagt er det et skår i gleden at Senterpartiet store framgang ikke var nok til å gi plass til en ny rød-grønn regjering. Senterpartiet får imidlertid en sterkere stemme på Stortinget med sin framgang fra 10 til 18 representanter. Vi skal bruke vårt nye og sterkere mandat offensivt.

Takk for tilliten!

Stortingsrepresentant Heidi Greni

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...