Nea Radio

- Senterpartiet har en plan for Trøndelag!

Tomas Iver Hallem er Senterpartiets fylkesordførerkandidat i Trøndelag. Foto: Ole Kirknes

- Senterpartiet har en plan for Trøndelag, og vi vil jobbe sammen med de som ønsker å skape vekst og utvikling i hele Trøndelag, også i årene som kommer, skriver Tomas Iver Hallem, fylkesordførerkandidat for Senterpartiet i dette leserinnlegget..

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I disse dager er mange politiske partier som er opptatt av hva vi i Senterpartiet skal gjøre etter valget, og hvem vi ønsker samarbeid med. Senterpartiet har en plan for Trøndelag, og vi vil jobbe sammen med de som ønsker å skape vekst og utvikling i hele Trøndelag, også i årene som kommer.

Senterpartiet vil at Trøndelag fylkeskommune skal være en samfunnsutvikler som støtter oppunder alt positivt arbeid som gjøres i Trøndelag. Uavhengig av om det gjøres av innbyggere, frivillige organisasjoner, privat næringsliv eller det offentlige skal vi bidra aktivt til positiv samfunnsutvikling og verdiskaping i vårt mangfoldige fylke.

Senterpartiet vil bygge samfunnet nedenfra. Vi vil arbeide for et samfunn der mennesker kan utvikle seg og jobb nummer 1 er å bidra til at folk har fast arbeid slik at man kan ta ansvar for eget liv, for fellesskapet og for naturen.

I tillegg til verdigrunnlaget vårt har vi definert 4 rettesnorer for vårt arbeid for deg som innbygger i Trøndelag.

1. Vi anerkjenner og støtter oppunder lokale initiativ for en positiv samfunnsutvikling i hele Trøndelag.

2. Vi vil ha et likeverdig tjenestetilbud for alle innbyggere i Trøndelag.

3. Vi fatter våre beslutninger basert på lokal kunnskap og medvirkning.

4. Vi skal arbeide for statlige løsninger og arbeide for politiske løsninger som tjener Trøndelag.

Det er disse verdiene og rettesnorene vi skal bruke for å utvikle Trøndelag med livskraft, bærekraft og konkurransekraft.

Det betyr:

- Vi skal ha videregående skoler i hele Trøndelag. Alle de videregående skolene i fylket skal bestå.

- Vi skal bidra til at alle innbyggere skal ha tilgang til bredbånd i Trøndelag.

- Vi skal bygge bedre veier for næringslivet, og menneskene som bor her.

- Vi skal ha en kulturpolitikk som gir muligheter for deltagelse og opplevelser i hele fylket.

- Vi skal utvikle den demokratiske arenaen i fylkestinget til et ledende nasjonalt verksted for politikk utvikling gjennom to årlige debatter der vårt Trøndelags vei og videre utvikling meisles ut i felleskap.

Tomas Iver Hallem
Fylkesordførerkandidat for Senterpartiet

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...