Nea Radio

Nea Radio

Seniorvarietè på Kimen

Foto: Idunn Thorsø

Det var fullt i Vektersalen da Stjørdal Seniorforum arrangerte Seniorvarietè på Kimen Kulturhus i går.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Ola Myrbekk er leder av Stjørdal Seniorforum som har intet mindre enn 1400 medlemmer. Organisasjonen ble stiftet i 2011, og i dag arrangerer de treff for pensjonister og seniorer opptil flere gang i måneden. I går var Myrbekk toastmaster og velkomstvert for denne månedens seniorvariete, som er sosialt treff med både kulturelt og sosialt påfyll.

- Folk kommer hit en time før seniorvariete går på scenen, for å drikke kaffe, spise og skravle først. Da har vi også fin underholdning med levende musikk, så det er populært. I dag fikk vi også foredrag om de gamle forsamlingshusenes historie, forteller Myrbekk.

- Seniorvariete er en egen gruppe som lager underholdningsprogram for oss, som harselerer med diverse tema og lager liv. Det er alltid god stemning og mye latter på treffene våre, presiserer han og påpeker at Seniorforumet også arrangerer ”Seniorfilm” en gang i måneden, da er det formiddagskino, også med en times sosialisering først.

Overraskende snert

Aud Moksnes leder underholdningsgruppa ”Seniorvarietè” og er med opp på scenen for å bidra hver gang. De underholder ikke bare når det er seniortreff, de reiser også rundt for å underholde på forskjellige forsamlingsplasser og bosentre i Trøndelag.

- Vi hadde to gode grunner for å starte dette; det ene det var for å ha det gøy og bli utfordret selv, men det andre var med det målet om å kunne glede andre, forteller en engasjert Moksnes.

- Da tenker vi spesielt på eldre som bor på bosenter, for vi representerer kanskje en litt annen type underholdning enn de er vant til, sier hun og legger til at mye av tekstene deres ofte kan ha overraskende snert og samtidig glimt i øyet. Hun forteller videre at gruppa har en egen låtskriver, og at framføringsmaterialet blir fornyet tre ganger i året.

Munn-til-munn-metoden

På spørsmål om hvordan folk skal finne informasjon om Seniorforumet og dets aktiviteter, ønsker Myrbekk å henvise folk til hjemmesidene deres- men også til den såkalte ”munn-til-munn-metoden” som handler om at det meste foregår gjennom å snakke med hverandre.

- Hjemmesidene våre er ikke alltid helt ajour, men der står kontaktinfo til alle styremedlemmene og er det noe folk lurer på, er det bare å ta kontakt med enten meg eller Aud, forklarer han.

- Men den aller beste reklamen vi kan få er den såkalte munn til munn-metoden- nemlig det at folk kommer hit og at de deretter snakker om oss videre til alle de kjenner, humrer han avsluttende.

Siste nytt i Kultur Vis flere

Bokhjørnet

Bokhjørnet

"En Himmel Full Av Skyer" er ukas boktips

Artut også i 2019

Artut også i 2019

I høst blir det Artut med jubileum ei hel uke til ende på Røros.

Fylkesmusikerne byr på Balkan Brasserie

Fylkesmusikerne byr på Balkan Brasserie

Både barnehager, skoler, musikkelskere og quiz-fantaster får sitt når fylkesmusikerne i Trøndelag byr på heftig balkanmusikk.

Finalen i dag

Finalen i dag

Klart for siste episode av Game of Thrones.

Hipp Hipp Hurra

Hipp Hipp Hurra

Se den omfattende bildeserien fra vårt distrikt her.

Kaffegjesten: Tove Moe Dyrhaug

Kaffegjesten: Tove Moe Dyrhaug

Daglig leder og arrangementsansvarlig i RBK, Tove Moe Dyrhaug, er "kaffegjest" i Nea Radio i dag.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Åpnet ny kontrollplass

Åpnet ny kontrollplass

Onsdag ble den nye kontrollplassen på Einangsmoen langs E14 mellom Hegra og Flora i Stjørdal åpnet.

Vil ha norsk hytteferie

Vil ha norsk hytteferie

Norgesferie er superpopulært blant europeiske hytteturister denne sommeren, viser ferske bookingtall. Tyskerne topper bestillingslistene.

Oskar valgte å stå over russefeiring

Oskar valgte å stå over russefeiring

Protesterte mot de kommersielle aktørene.

– Svært uventet

– Svært uventet

Ordfører Refsethås er overrasket over at folketallet i Holtålen nå er under 2000

 – Startlån er god kommuneøkonomi

– Startlån er god kommuneøkonomi

Ingrid Aune deler erfaringene fra Malvik med Stjørdal SVs Anja Ristad før interpellasjonen i kommunestyret torsdag.

Helseførkjan

Helseførkjan

Helsesøstrene i Røros satser på sosiale medier

Siste nytt i Stjørdal/Malvik Vis flere

 – Startlån er god kommuneøkonomi

– Startlån er god kommuneøkonomi

Ingrid Aune deler erfaringene fra Malvik med Stjørdal SVs Anja Ristad før interpellasjonen i kommunestyret torsdag.

Kayla og Torben overrakte grunnsteinen

Kayla og Torben overrakte grunnsteinen

De to femåringene fra Sandskogan barnehage bar fram det som egentlig er en tidskapsel full av hemmeligheter, til ordfører og minister.

Ønsker rausere startlånordning

Ønsker rausere startlånordning

Interpellasjon til ordføreren

SV i Stjørdal ønsker at kommunen endrer sin praksis rundt tildeling av startlån. Målet er en rausere ordning.

Nå blir det orden på bassenget

Nå blir det orden på bassenget

Stjørdal får stålbasseng for å få bukt med bakteriene. Da kan svømmehallen også holde åpent i sommermånedene.

Hipp Hipp Hurra

Hipp Hipp Hurra

Se den omfattende bildeserien fra vårt distrikt her.

Vil ha konkrete tiltak mot insektsdød

Vil ha konkrete tiltak mot insektsdød

Stjørdal SV ønsker at kommunen skal vedta en handlingsplan for hvordan man kan bidra til å løse det som ses som en global krise.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...