Nea Radio

Sender Blink - Ranheim på radio

Blink - Ranheim: Runar Kjøsen og Dag Alexander Gamst leder deg gjennom serieåpningen mellom Stjørdals-Blink og Ranheim fredagkveld. Hør programmet Tett på Ballen på Nea Radio, fra klokken 17. Foto: Nea Radio

Fredag kveld sparkes OBOS-ligaen i gang når Stjørdals-Blink får besøk av Ranheim på nye Sandskogan Stadion. Kampen hører du direkte på Nea Radio, når Tett på Ballen er tilbake.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.07.2020 kl 12:55

Stjørdals-Blink er nyopprykket til OBOS-ligaen, og har brukt et ti-talls millioner for å få sin nye stadion opp å gå, før kveldens kamp.

Nabolaget Ranheim rykket ned fra Eliteserien i fjor, og gutta fra fjæra har nok ambisjoner om å komme seg dit igjen etter årets sesong.

Utskiftinger for Blink

Flere spillere har forlatt Blink, siden de rykket opp. Tre av disse var på utlån fra Ranheim, og har gått tilbake dit. I tillegg har Robert Williams tatt en permanent overgang til Ranheim.

Blink har forsterket stallen i løpet av de siste ukene med blant annet Bransdal og Holter.

Tror på borte-seier

Nea Radios fotballkommentator, Dag Alexander Gamst tror Ranheim trekker det lengste strået i kveldens kamp, selv om Blink-laget sannsynligvis er heltent foran sin første kamp i OBOS-ligaen.

- Det er vanskelig å tippe. Ranheim er favoritt, men det er full tenning for hjemmelaget som skal innvie sin nye stadion. Men jeg tror Ranheim trekker det lengste strået, og vinner 2-1, sier Gamst.

På radio

Nea Radios fotballprogram får sin sesongpremiere under tidenes første kamp på Sandskogan Stadion. Det er kampstart klokken 18, men Runar Kjøsen og Dag Alexander Gamst starter sendingen fra arenaen klokken 17.

I avspilleren under kan du høre Gamst og Kjøsen sin forhåndsprat om lokaloppgjøret.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...