ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Sender Blink - Ranheim på radio

Blink - Ranheim: Runar Kjøsen og Dag Alexander Gamst leder deg gjennom serieåpningen mellom Stjørdals-Blink og Ranheim fredagkveld. Hør programmet Tett på Ballen på Nea Radio, fra klokken 17. Foto: Nea Radio

Fredag kveld sparkes OBOS-ligaen i gang når Stjørdals-Blink får besøk av Ranheim på nye Sandskogan Stadion. Kampen hører du direkte på Nea Radio, når Tett på Ballen er tilbake.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.07.2020 kl 12:55

ANNONSE
Annonse

Stjørdals-Blink er nyopprykket til OBOS-ligaen, og har brukt et ti-talls millioner for å få sin nye stadion opp å gå, før kveldens kamp.

Nabolaget Ranheim rykket ned fra Eliteserien i fjor, og gutta fra fjæra har nok ambisjoner om å komme seg dit igjen etter årets sesong.

Utskiftinger for Blink

Flere spillere har forlatt Blink, siden de rykket opp. Tre av disse var på utlån fra Ranheim, og har gått tilbake dit. I tillegg har Robert Williams tatt en permanent overgang til Ranheim.

Blink har forsterket stallen i løpet av de siste ukene med blant annet Bransdal og Holter.

Tror på borte-seier

Nea Radios fotballkommentator, Dag Alexander Gamst tror Ranheim trekker det lengste strået i kveldens kamp, selv om Blink-laget sannsynligvis er heltent foran sin første kamp i OBOS-ligaen.

- Det er vanskelig å tippe. Ranheim er favoritt, men det er full tenning for hjemmelaget som skal innvie sin nye stadion. Men jeg tror Ranheim trekker det lengste strået, og vinner 2-1, sier Gamst.

På radio

Nea Radios fotballprogram får sin sesongpremiere under tidenes første kamp på Sandskogan Stadion. Det er kampstart klokken 18, men Runar Kjøsen og Dag Alexander Gamst starter sendingen fra arenaen klokken 17.

I avspilleren under kan du høre Gamst og Kjøsen sin forhåndsprat om lokaloppgjøret.

Nøkkelord

ANNONSE