Nea Radio

4.div:

Selbus håndballherrer vant igjen

SELBU H 4.DIV: Første rekke fra venstre: Niclas Øien, Steffen Jenssen, Nikolai Valli, Bjørnar Stokke, Mikael Weiseth, Sondre Eidem, Eva Gørild G. Aftret
Andre rekke fra venstre: Roger Warmdal, Magnus Aftret, Jon Olav Trondset, Lars Nygård, Bård Tveter, Martin Thyholt, John Håvard Lien, Tommy Svenkerud Østby Foto: Tove Karin Lien

Scoret 80 mål og sørget for full pott og fire poeng etter helgas to kamper.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Selbu ILs herrelag sørget for målfest i Selbuhallen både lørdag og søndag. Til sammen ble det scoret 80 mål på to kamper!

Første kampen var mot Sparbu på lørdag og med god jobbing i både forsvar og fremover, så ga dette uttelling på måltavla. Nok en gang var det en kamp som inneholdt meget godt keeperspill av Roger Warmdal. Han hadde en redningsprosent på over 60, og med to strafferedninger, så er det ikke rart det skapte stor frustrasjon hos Sparbu sine spillere. Det var jo nesten helt umulig å få kontakt med nettmaskene bak Roger. Toppscorere i denne kampen var Lars og Magnus med åtte hver, og Martin med sju. Sluttresultatet ble 36-19.

Søndag var det kamp mot Sømna, samme start som på lørdag med sju måls ledelse etter bare seks minutter. Dette ble en kamp med mange kontringer, og denne gang var det blant annet lagets yngste som fikk briljere, Nikolai Valli. Også mange kontringer i andre omgangen da av både Magnus og Nikolai, begge ble forøvrig toppscorere med ti mål hver. Det var kun seks baller som gikk i nettmaskene bak Roger i andre omgangen, og det skal også nevnes at Roger reddet kampens eneste straffe.

En meget målrik kamp, og vi fikk alle utespillerne på scoringslista, til og med Roger gjorde et forsøk i kampens siste sekunder å score mål, men dessverre ble det stang ut. Måltavla viste 44-19 da sluttsignalet gikk.

Mange hadde tatt turen til Selbuhallen begge dagene, og laget setter stor pris på den støtten som blir gitt fra tribunen. Allerede kommende lørdag er det mulig å se herrene i aksjon igjen når Vikhammer HK 3 kommer til Selbuhallen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...