ANNONSE
Annonse
Nea Radio

4.div:

Selbus håndballherrer vant igjen

SELBU H 4.DIV: Første rekke fra venstre: Niclas Øien, Steffen Jenssen, Nikolai Valli, Bjørnar Stokke, Mikael Weiseth, Sondre Eidem, Eva Gørild G. Aftret
Andre rekke fra venstre: Roger Warmdal, Magnus Aftret, Jon Olav Trondset, Lars Nygård, Bård Tveter, Martin Thyholt, John Håvard Lien, Tommy Svenkerud Østby Foto: Tove Karin Lien

Scoret 80 mål og sørget for full pott og fire poeng etter helgas to kamper.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Selbu ILs herrelag sørget for målfest i Selbuhallen både lørdag og søndag. Til sammen ble det scoret 80 mål på to kamper!

Første kampen var mot Sparbu på lørdag og med god jobbing i både forsvar og fremover, så ga dette uttelling på måltavla. Nok en gang var det en kamp som inneholdt meget godt keeperspill av Roger Warmdal. Han hadde en redningsprosent på over 60, og med to strafferedninger, så er det ikke rart det skapte stor frustrasjon hos Sparbu sine spillere. Det var jo nesten helt umulig å få kontakt med nettmaskene bak Roger. Toppscorere i denne kampen var Lars og Magnus med åtte hver, og Martin med sju. Sluttresultatet ble 36-19.

Søndag var det kamp mot Sømna, samme start som på lørdag med sju måls ledelse etter bare seks minutter. Dette ble en kamp med mange kontringer, og denne gang var det blant annet lagets yngste som fikk briljere, Nikolai Valli. Også mange kontringer i andre omgangen da av både Magnus og Nikolai, begge ble forøvrig toppscorere med ti mål hver. Det var kun seks baller som gikk i nettmaskene bak Roger i andre omgangen, og det skal også nevnes at Roger reddet kampens eneste straffe.

En meget målrik kamp, og vi fikk alle utespillerne på scoringslista, til og med Roger gjorde et forsøk i kampens siste sekunder å score mål, men dessverre ble det stang ut. Måltavla viste 44-19 da sluttsignalet gikk.

Mange hadde tatt turen til Selbuhallen begge dagene, og laget setter stor pris på den støtten som blir gitt fra tribunen. Allerede kommende lørdag er det mulig å se herrene i aksjon igjen når Vikhammer HK 3 kommer til Selbuhallen.

ANNONSE